Следва

Кървава сватба в „Дървото на живота"

Жени Калканджиева заподозряна за Къртицата за втори път по TV7

Зрителите на КЪРТИЦАТА определиха Жени Калканджиева за саботьор в Базата. За втори път тя събра най-много гласове сред първите трима Заселници заподозрени от зрителите...

Events преди 11 години

Зрителите на КЪРТИЦАТА определиха Жени Калканджиева за саботьор в Базата. За втори път тя събра най-много гласове сред първите трима Заселници заподозрени от зрителите - Миглена, Жени и Рут. “Не съм учудена от гласуването на зрителите”, коментира веднага, след като разбра резултата Жени.
Трите главни заподозрени бяха изправени пред предизвикателството „Центрофуга”. Тяхната задача беше, да успеят да издържат по две минути, завързани на дървена платформа, въртяща се с различна скорост, като в долната част потапяха главата си в съд с вода. При почти нулеви температури на открито, трите спечелиха предизвикателството, което облекчи условията за голямата битка на Групата наречена „Терариум”. Най-тежка беше задачата на Марияна, която трябваше да лежи заключена в прозрачна кутия в компанията на различни видове змии, от които има фобия. Рут успя да намери ключа от кутията и да спаси Марияна през първите двадесет секунди от изпитанието. В тази тежка битка Марияна спечели за Групата 6000 лева и преодоля фобията си от влечуги. Така в Бюджета на Групата останаха 45 500 лева срещу 33 000 лева за Къртицата.
Любовта на една от най-красивите двойки в Базата - Радина и Деян, е изцяло засенчена от ревността им един към друг.

Двамата със сигурност са най-емоционалните Заселници в Базата. След любовните трепети от срещата им, техните взаимоотношения претърпяха обрат. Любовта им е поставена на изпитание заради ревност и скандали. Първите бурни страсти помежду им предизвика Деян, който не одобри факта, че любимата му се впусна в страстни танци с Марина. „Имам нужда от внимание, искаше ми се аз да съм на мястото на Марина и да потанцувам с теб. Усетих липсата ти“. Малко по-късно споменаването на бившата приятелка на Деян предизвика океан от сълзи и обвинения от страна на Радина. Двамата заспаха скарани едва на четвъртия ден, откакто са заедно в Базата.
Сутринта след сватбения ден на Емануела и Никола също не беше никак лесна. Младоженците трудно отвориха очи, но веднага след като станаха, Емануела побърза да разпредели задължениятя в семейството.
В дейли епизода в сряда вечер Заселниците се състезават в изпитанието „Колелото на Къртицата“. В елипсовидна метална клетка влизат седем участника, а един остава отвън за да им помага. Входът на клетката се заключва с 6 катинара. Заключените играчи ще трябва да преминат през трасе, като въртят клетката с ръце и крака. На определени места по терена са поставени ключовете, които трябва последователно да вземат. Играчът, който остава извън клетката, помага да върне клетката в трасето, ако се наложи да се направи рязък завой, или пък да помага при преодоляване на наклон. Всеки отбор има право да поиска помощ от човека навън само три пъти.
Изпитанието ще бъде успешно, ако отборът успее да стигне до края на трасето, катинарите са отключени и последният човек от клетката е излязал. Времето, за което трябва да преодолеят изпитанието е 19 минути, а бюджетът е 5000лева.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?