Следва

В цвят на шоколад. От eстествена телешка кожа - Великолепен костюм във ViewSofiaShop

Миранда Кер спира да работи като ангел на Victoria's Secret?

Миранда Кер вече няма да е Ангел на Victoria’s Secret. Според източници от Us Magazine, подновяването на...

All fashion преди 11 години

Миранда Кер вече няма да е Ангел на Victoria’s Secret. Според източници от Us Magazine, подновяването на тригодишния договор - на стойност един милион долара - между модела и фирмата за бельо e подложено на сериозен риск. Какъв е мотивът? Изглежда, че съпругата на Орландо Блум има доста «лоша репутация» и не продава достатъчно. Или поне не толкова, колкото колегите й Кандис Суинепул и Адриана Лима, например. "Може би ще продължат да я използват за каталозите, ще й заплащат снимките, но тя не е задължително да бъде ангел, за да прави тези неща", обяснява източника.

От Victoria’s Secret нито потвърждават, нито отричат появилата се информация, дори шефът на маркетинга на компанията - Ед Разек - потвърди, че австралийският модел вече е поканен за шоуто през 2013: "Не бихме желали да спираме работата си с нея".

Предстои да разберем къде точно в двата полюса се крие истината. Но че ангелите не падат от небето, вероятно от Victoria's secret знаят най-добре. И веднъж вече провъзгласен за ангел, със съответните финансови параметри за това, един модел надали лесно може да бъде разжалван.

Дори и да се очертава битка обаче, тя по всяка вероятност ще е красива.

 

More All fashion