Следва

Теди Велинова показа бременното си коремче

Вик за любов

Перипетиите, през които преминава животът в театъра са безумно смешни и непредвидими - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и...

Events преди 11 години

Перипетиите, през които преминава животът в театъра са безумно смешни и непредвидими - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Театралният агент Силвестър е ненадминат комбинатор и манипулатор, който се е изкачил на най-високото стъпало в своя бранш благодарение на отличния си нюх за сделки и умението си да флиртува и успешно да влиза под кожата и на мъже, и на жени.

Юго и Жижи са звездна двойка, любимци на публиката. Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт. Познават си и кътните зъби и са в състояние да вгорчат живота на всеки, който си има работа с тях. Поотделно са слаби, но заедно са в състояние да взривят всеки театрален салон. Първата среща между Жижи и Юго след няколкогодишна раздяла е драматична; шамари се раздават наляво и надясно; сипят се обиди и взаимни обвинения.

Репетициите се превръщат в истински ад за режисьора на спектакъла, Леон. Той е интелигентен, но наивен и взима всичко за чиста монета. И театралният агент, и двете звезди се отнасят към него като към „момче за всичко” и той винаги се озовава между чука и наковалнята.

За него са непонятни машинациите на Силвестър, а колкото и да се опитва, не е в състояние да овладее развилнелите се Юго и Жижи. Но точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех! 

АСЕН БЛАТЕЧКИ
КОЙНА РУСЕВА
СТЕФАН ИВАНОВ
АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ
във
ВИК ЗА ЛЮБОВ
от Жозиан Баласко
Режисьор: АСЕН БЛАТЕЧКИ
Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА
Продуцент: ТАТЯНА ИВАНОВА
Музика: ХРИСТО НАМЛИЕВ

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?