Следва

Четиво в четвъртък: Откъс от "Апарат" на Васил Георгиев

Обичта на известните - Ема Стоун и Андрю Гарфилд на снимачната площадка

Двамата споделиха много положителни емоции и прегръдки по време на снимките на продължението на...

People of art преди 10 години

Тези двамата са толкова сладки, ако трябва да сме честни, че на пръв поглед ни приличат на прясно влюбена гимназиална двойка. 

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд отново споделиха много положителни емоции и прегръдки, този път по време на снимките на продължението на "Невероятният Спайдър-мен" в Ню Йорк преди дни. Двойката, която пренесе любовта си от екрана и в реалния живот преди две години, изглеждаше невероятно, а чувствата им зареждаха всички около тях.

Разбира се, трудно беше дори на присъстващите да разберат кога двамата снимат и кога не, защото те непрекъснато излъчваха любов, но истината е, че точно заради истинността на тези емоции, режисьорът Марк Уеб получи много бързо кадрите, от които се нуждаеше.









Няма как да не повярваме в любовта на 24-годишната Ема и 29-годишният й любим, които от снимките личи, са в истинска хармония един с друг.

Двамата се запознаха на снимачната площадка на първия филм за Човека паяк – "The Amazing Spider-Man", в който Гарфилд играе главната роля на Питър Паркър.











 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра