Следва

Дженифър Анистън: "Още не съм избрала сватбената си рокля"

Oversized панталонът - Виктория Бекъм, Роузи Хънтингтън Уайтли и Джулия Ройтфелд в три версии. Коя ти харесва повече?

Страхотно стои на слабото високо тяло на Роузи пижаменият панталон, който супер моделът носи лежерно, както...

All fashion преди 11 години

Един модел, една кралица на поп музиката и дизайна и едно лице със завидно модно потекло предпочитат много широките панталони - тренд, който си прокарва път от сезони насам и който смятаме за чудесна лятна дреха, тук представена от трите дами в три различни версии.

Роузи Хънтингтън Уайтли, Виктория Бекъм и Джулия Рестуан-Ройтфелд, забелязани на различни места, снимани по различно време и в различни ситуации, носят три прелестни модела на тенденцията и смятаме да се доверим на елегантния им избор в първите топли дни от пролетта. Но не можем да определим кой ни харесва повече.

Страхотно стои на слабото високо тяло на Роузи пижаменият панталон, който супер моделката носи лежерно, както го умее, с бял топ, точно като за Калифорнийското слънчево време. И си го представяме в най-секси мързеливия аутфит за неделна разходка или като умно офис решение за много горещите дни на юли и август, стилизиран с копринена блуза.

Безпогрешно офис решение обаче е моделът Chloe, който е в хитовото за пролетта райе и който Виктория Бекъм носи в ансамбъл с дълго манто без ръкав и много висок ток. Изключителна комбинация, която не бихме могли да си представим на всеки.

Хубавата дъшеря на Карин Ройтфелд пък го предпочита в коктейлен дрес код, като носи чисто черен модел в контраст с бяла риза и разнообразява с клъч в леопардово.

И така, кой ще избереш да носиш?
 

Анкета

Коя версия на широките панталони харесваш повече?

More All fashion