Следва

Модните избори на Сури Круз - Хлапето на Том Круз и Кейти Холмс стана на 7

Дженифър Анистън: "Още не съм избрала сватбената си рокля"

43-годишната бъдеща булка на Холивуд Дженифър Анистън още не е избрала роклята за сватбеното им тържество с...

All fashion преди 11 години

43-годишната бъдеща булка на Холивуд Дженифър Анистън още не е избрала роклята за сватбеното им тържество с 41-годишния британски актьор и режисьор Джъстин Теру, отговори звездата на въпрос на журналисти по време на представянето на Call Me Crazy.

Актрисата от култовия сериал „Приятели” е изпълнителен продуцент на Call Me Crazy: A Five Film, тв проект, който разказва историите на психично болни хора и техните близки, и я виждаме в страхотна стегната форма на премиерата му преди два дни в Лос Анжелис.

Докато клюките говорят за името на дизайнера (Reem Acra и Valentino бяха често спрягани), нает за майстор на роклята за потайното сватбено тържество, очаквано през май, екс съпругата на Брад Пит не остави нищо пикантно за въображението на медиите. „Рокля? Не! Твърде сме заети в момента, за да се занимаваме с това.”

Сватба обаче със сигурност ще има, както личи от гигантския годежен пръстен, който Джен демонстрира.



Същата премиерна вечер холивудската знаменитост носеше черен ансамбъл Dior от колекция пролет-лято 2013, и бе заменила традиционните коктейлни рокли с новата младежка визия на Раф Симънс за френската модна къща, включваща съчетание от сако бюстие и къси панталони.

Косата на актрисата бе прибрана в гладка конска опашка, високо вдигната, а цветът й - традиционните руси кичури.






 

More All fashion