Следва

Dolce&Gabbana а.к.а Николета Лозанова

Модните избори на Сури Круз - Хлапето на Том Круз и Кейти Холмс стана на 7

Сури Круз празнува днес своя седми рожден ден. И признаваме, постепенно се превръща в една извънредно...

All fashion преди 11 години

Сури Круз празнува днес своя седми рожден ден. И признаваме, постепенно се превръща в една извънредно чаровна, артистична, необикновено харизматична и красива млада госпожица, за която трудно определяме на кого от звездните си тати и мама прилича повече.

Не стига това, но с времето Сури изгражда един непосредствен, но забележим стил, който й отива страхотно и който подчертава гореизброените й качества.

Може би странно за дете, а може би не. Очевидно това точно дете през цялото време след раждането си е обличано внимателно, с вкус към детайла, но и с пълна отдаденост на идеята, че това все пак е дете. Което е чудесно.

Освен това знаем, по сведения на запознати, че дъщерята не се свени да дава модни съвети на майката. В крехка възраст, но със самочувствие. Чували сме Сури да казва, че ненавижда джинсите, че обича ярко червило, че обожава рокли с цветен принт. Отделно виждаме, че тя се старае да не повтори нито един оутфит, и откровено казано й се получава.

Увлечението на детето не остава без подкрепа у родителя - през 2009 година медиите гръмнаха с числото 2 милиона долара - толкова, колкото Кейти Холмс е похарчила за дрехи на дъщеря си, подписани с Armani, Versace, Roberto Cavalli и Burberry, обувките - с Christian Louboutin, а чантичките - със Salvatore Ferragamo...

И така, след като е очевидно, че младата лейди Круз има собствен стил, при това добър и при това с множество разнообразни опорни точки в неговото изграждане, нека все пак видим кои са те. И току-виж титлата Най-добре облечено звездно хлапе отиде право при нея.

Кожа с косъм



Тренч



Розово



Точки



Райе



Флорален принт



Шапка



Диадема



Чанта



Плюшена играчка


 

More All fashion