Следва

Петте любими парчета на Преслава Пейчева

Стелла Ангелова напуска Dancing Stars! Сериозна контузия спира участието й

Българската каскадьорка от Холивуд е получила сериозна контузия по време на тренировките в сряда вечерта...

People of art преди 11 години

Стелла Ангелова е получила сериозна контузия по време на тренировките в сряда вечерта, докато се е подготвяла за следващото LIVE издание на Dancing Stars.

Тя паднала, след като загуби равновесие при изпълнение на сложна поддръжка, съобщават от Нова телевизия.

Веднага е откарана и настанена в болница, където са й направени пълни изследвания.

Лекарите дават пълни гаранции, че една от най-обещаващите участнички в шоуто ще се възстанови напълно. Засега обаче не е ясно колко време ще отнеме и дали въобще ще може да продължи участието си в Dancing Stars.

Според информация на Lifestyle.bg Стелла си е ударила опашката, което е доста болезнено. Докато се възстанови, в шоуто ще я замести фолкпевица.

Партньорът й Наско Месечков е плътно до Стелла и й оказва подкрепа постоянно, направи го и публично в профила си във Фейсбук:

"Каквото и да ни коства ние ще се справим. Стелла знаеш колко много те обичам и Аз и България. Ще танцуваме скоро отново за нас и всички тях. Чакам те на дансинга!"



От своя страна Стелла също се обърна чрез Фейсбук към феновете си: "Скъпи приятели, току-щo се завръщам от травматолог, който щe ми помогне да се възстоновя колкото се може по-бързо. Моето тяло е машина, на която съм залагала много и никога не ме е предавало досега! Надявам се, с помощта на докторите и пълен покой на тялото да се завърна много скоро в ръцете на любимия ми партньор Наско."
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра