Следва

Диамантeни уста: Разкошният нов аксесоар

Днес е Денят на Земята! Кои са най-изявените екоактивисти сред знаменитостите

Известни хора застават зад каузите на еко движения и се опитват чрез звездния си статус да популяризират идеите...

All fashion преди 10 години

Днес е Международният ден на Земята!

Денят на Земята е най-големият нерелигиозен празник в света, отбелязван от над половин милиард души. Всяка година Международната мрежа за Деня на Земята координира действията на повече от 12 000 партньори в 174 държави, насочени към опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея. Тази година мотото на Световния ден на Земята е "Лицето на климатичните промени" и фокусът е върху изменението на климата.

Денят на Земята се чества над четири десетилетия, а от няколко години официално е включен в календара на ООН. Смята се и за рожден ден на съвременните екологични движения. 

Понякога, известни хора застават зад каузите на тези еко движения и се опитват чрез звездния си статус да популяризират идеите и целите им. Тези звезди са направили околната среда техен приоритет, надявайки се, че обикновените хора ще последват примера им и ще да се обединят в защита на околната среда. 

Хубавата новина е, че все повече и повече са популярните лица, които застават зад зелени кампании и организации, но виж кои са най-изявените сред тях...



 

 

More All fashion