Следва

Стил урок на седмицата - Ярки акценти и черно-бяло райе

Диамантeни уста: Разкошният нов аксесоар

Вероятно нищо не говори за лукс повече от това да...

All fashion преди 11 години

Да, те определено са най-добрите приятели на момичетата.

В този смисъл снимките на Grillz със стилист Jessica Mycock и фотограф Christian Ferretti са повече от добре дошли, указвайки един нов, но супер впечатляващ начин за носенето им. Grillz са серии снимки от близко разстояние, които фокусират върху секси усти, в които греят диамантени гривни, поставени като брекети.

Във всяка от тези орално фиксирани фотографии са комбинирани по една диамантена гривна с по едни умопомрачително добре гримирани секси устни.

Блестящите кадри включват диаманти в различни форми, размери и цветове. Всеки е мъничко различен от останалите, но всички те - еднакво шикозни.

Вероятно нищо не говори за лукс повече от това да премяташ в устата си диаманти. Grillz са изключително гламурни серии, в които диамантите стават по-желани от всякога.

Кой в крайна сметка би искал колиета или обеци, щом може да носи скъпоценностите си така.









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.