Следва

Онлайн зареждане - Цветни обувки на ток. Пролетно повелително!

Стил урок на седмицата - Ярки акценти и черно-бяло райе

Прекрасна, съвсем обичайна комбинация за пролетта с джинси и oversized сако. Да, но не съвсем! Защото на...

All fashion преди 11 години

Прекрасна, съвсем обичайна комбинация за пролетта с джинси и oversized сако. Да, но не съвсем! Защото на хоризонта е точно трудното за носене хоризонтално черно-бяло райе и то в комбинация с тишърт в същата графична шарка и цветни аксесоари. И стои красиво, елегантно дори. Тогава вече го наричаме стилистичен талант да балансираш кройки, цветове и принтове.

Това, което „научаваме” в това съчетание на великолепното сако в райе, е, първо, че силни тенденции като оптическите ефекти се носят с цялата увереност, на която сме способни, и, второ, с почти маниакално съобразяване на всеки детайлите - перфектна прическа, грим, правилните аксесоари.

Ако сакото привлича вниманието, то не трябва да е само. Има нужда от цвят, който да разсейва от неговата визуална сила - червено е изборът на момичето от Atlantic Pacific, с червено 100 процента ще се съгласим и ние. То е смело, но по най-нежния начин, и е съвършеното допълнение към баналната черно-бяла визия. Повече цветове са вече рисков фактор, по-добре да оставим чантата и обувките в една тоналност.



И отварата за един чудесен смел и необикновен аутфит е забъркана със: сакото от ASOS, пуловера на Old Navy, денима на JBrand, обувките Valentino, чантата Celine и очилата Karen Walker 'Number One'.
 

More All fashion