Следва

Дийп хаус с Claptone

Теодора Духовникова се отказва от ТВ ролите! Засега...

Актрисата планира да замрази временно участията си в сериали и да се посвети изцяло на голямата си страст ­ театъра...

People of art преди 10 години

Теодора Духовникова планира да замрази временно участията си в сериали и да се посвети изцяло на голямата си страст ­ театъра. През последните месеци тя нанесе два фатални удара в праймтайм - като настървената за вендета журналистка Елица саботира политическата кариера на Джаро в „Под прикритие" с разследванията си, а като Божура в „Дървото на живота" заби ток в мокрите сънища на вече женения Панто, пише "Монитор".

"Поувлякох се с тия сериали, крайно време ми е да обърна повече внимание на постановките. Да усетя как скърца подът на сцената под краката ми, да вдишам аромата зад кулисите. Театърът си остава голямата ми любов, там актьорът показва истинския си потенциал без опция за монтаж и излишен грим", споделя любителката на сърфа.

В края на миналата седмица приключиха снимките на първи сезон на „Дървото на живота". В историческата сага задочният флирт между Божура и героя на Владо Карамазов прераства в страстна, но не и еднократна авантюра. В оставащите епизоди до края на май красавицата няма да склони да пристане на недъгавия кръчмар Илия. Между Вълчеви и Хаджиконстантинови ще има нов договор, но не и втора сватба.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра