Следва

Какво ново - Дита фон Тийз върху розов плюшен бик или новият клип на Джаред Лето

Дийп хаус с Claptone

Скрит зад митична златна маска и с все още неразгадана самоличност Claptone събужда любопитството на... 

Music преди 11 години

Загадъчният маестро на дийп хауса Claptone, омагьосал света ще завземе с финес и мистерия Blender Club този петък.

Скрит зад митична златна маска и с все още неразгадана самоличност Claptone събужда любопитството на многобройните феновете.

Артистът на берлинския лейбъл Exploted, открива вдъхновението си в митологията и окултните светове на сенки и истории, предавани от уста на уста вече поколения наред.

Последните му тракове към „Wrong“ и „No eyes“ са поредното доказателство за необикновеният му талант, а ЕP-то „Night on Fire” моментално заема челни позиции в класациите и печели подкрепата на световни имена като Pete Tong, DJ Sneak, Soul Clap, DJ Hell, Jesse Rose, A-Trak.

След като покори световната клубна сцена от Лондон през Берлин чак до Мелбърн, Австралия с неповторият си трак “Cream”, Claptone за първи път ще посети и България по покана на Blender club.

Изисканата комбинация от мистицизъм, диско и фънк несъмнено ще развълнува и българските фенове на специфичния за Claptone дийп хаус. Claptone не престава да щурмува не само върховете на класациите в Beatport, но и сърцата на публиката с висококачествено дийп хаус звучене и голяма доза мистерия.

Атмосферата на Blender club ще бъде наситена с чувствен звук , в който еуфорията и меланхолията си устройват дуел, докато не докарат до пълно изтощение всички на дансинга.

Пригответе се незабравима нощ на мистериите в Blender Club!

Повече информация за събитието можете да откриете на официалната страница във Facebook.
 

More Music