Следва

Buy of the day: Ново поколение ултра флуидна текстура от Bioderma - Photoderm MAX Ultra-Fluid

Спечели CND Shellac маникюр в тон с любимата си пролетна тенденция

Спечели CND Shellac маникюр в тон с любимата си пролетна тенденция...

Nails преди 10 години

Пролет 2013 ни посрещна с много красота в страхотни модни и бюти тенденции, коя от коя по-прелъстителни. Дълбоко влюбени в райето, в бялата овърсайз риза, и в нежното присъствие на прозрачните материи, нямаме търпение да се възползваме от всички цветове и кройки, които този сезон влизат в перфектна комбинация с бюти трендовете - ярки червила, черни мигли и прекрасни нокти в млечно-кремави нюанси.

CND (Creative Nail Design) – световният лидер в света на маникюра и грижата за ръцете, ни хваща още съвсем в началото на топлото време, за да ПОДАРИ специално на читателите на ViewSofia 5 прекрасни CND Shellac МАНИКЮРA. Условието да ги спечелиш е лесно и приятно. В рамките на 5 дни ще представяме по един разкошен цвят лак за нокти в материал, където ще можеш да напишеш в коментарната форма с коя тенденция от изброените най-долу би го носила. Ако имаш късмет и си го пожелаеш на пълнолуние, жребият може да изтегли твоето име сред петте дами, които ще дарим с любимия нюанс мaникюр Shellac от колекцията Sweet Dreams.



„Ноктите са единственото бижу, от което имате нужда“, казва модната икона и съосновател на CND Джейн Арнолд. Водени от нейния нескончаем ентузиазъм и fashion страст CND променят представата за маникюра като превръщат поддържаните нокти в задължителен моден аксесоар. Над 17 години марката е доверен партньор на някои от най-големите дизайнери, а днес нейните професионалисти подготвят ревюта за модните седмици по цял свят. Затова те предизвикваме да намериш най-подходящата според теб тенденция за цвета маникюр, за който да се бориш да спечелиш.


Днешното предложение е в опияняващо зелено Limeade.

* Спечелилите CND Shellac маникюр в тон с любимата пролетна тенденция ще обявим на 30 април. Наградите ще се получават в София и в някои градове на страната в следните магазини: Магазин Douglas, Магазин Beauty Zone в Сердика Център, Магазин Douglas в Тhe Mаll или Магазин Beauty Zone в Mall of Sofia, Варна: Douglas - Гранд МОЛ Варна, Бургас: Douglas-Бургас Плаза Мол, Beauty Zone - Мол „Галерия Бургас“,Русе: Beauty Zone - Мол Русе.

Пролет-лято 2013 - Тенденция №1: Силен черно-бял контраст
Пролет-лято 2013 - Тенденция №2: Голо на кръста
Пролет-лято 2013 - Тенденция №3: Бомбър яке
Пролет-лято 2013 - Тенденция №4: Монохромно каре
Пролет-лято 2013 - Тенденция №5: Овърсайз бяла риза или блуза
Пролет-лято 2013 - Тенденция №6: Грахово зелен нюанс
Пролет-лято 2013 - Тенденция №7: Райе
Пролет-лято 2013 - Тенденция №8: Пола с голяма цепка
Пролет-лято 2013 - Тенденция №9: Волани на роклята, полата, блузата
Пролет-лято 2013 - Тенденция №11: Металическо усещане
Пролет-лято 2013 - Тенденция №12: Спортен шик ала 90-те
Пролет-лято 2013 - Тенденция №13: Прозрачни материи
Пролет-лято 2013 - Тенденция №14: Globe-trotter
Пролет-лято 2013 - Тенденция №15: Ladylike чанти
Пролет-лято 2013 - Тенденция №16: Дантела
Пролет-лято 2013 - Тенденция №17: Костюмът
Пролет-лято 2013 - Тенденция №18: Прорези по дрехите

 

 

More Nails