Следва

Миранда Кер: Сега ще имам повече време за собствения си бизнес

We love - Пролетната колекция на Viktor & Rolf - приказка за чистия блясък

Припомняме красивата колекция пролет-лято 2013 на холандското авангардно дуо само дни след като обявиха, че...

All fashion преди 10 години

Припомняме красивата колекция пролет-лято 2013 на холандското авангардно дуо само дни след като обявиха, че лейбълът им се завръща на от котюр сцената в Париж през юли след 13 години отсъствие от висшата мода.

Изключително черно-бяло присъствие, както и такова на неутралните цветове, сред които пастелни тонове на бежово и розово, металически материи и великолепни детайли се открояват като силни в творенията на двамата майстори на ефекта, които за пролет-лято 2013 държат преди всичко на чистия блясък, плисетата, воланите и приказните мотиви като дългите разплетени коси на моделите, по подобие на Рапунцел.

Графичен контраст преминава в чисто бяло, то пък се съчетава с телесни цветове, а металът отразяват чистотата им и я разпръсква наоколо така, както огледалото прави със светлината. Оттам идва и вдъхновението на холандския тандем за тази много хубава колекция, в която основно се усеща обожанието им към ефекта на плисираната пола и диплите върху роклите.

Виждаме интерпретирани и трудните за възприемане и носене харем панталони, гащеризони, пеплум топове и консервативни рокли с копчета и ръкави, които са отличителни за тази прелестна пролетна колекция.

Наблюдаваме я в галерията горе>>


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.