Следва

Buy of the day: Продуктът на младостта - MATRICIANЕ RIDES

Buy of the day: Ново поколение ултра флуидна текстура от Bioderma - Photoderm MAX Ultra-Fluid

Обичаме слънцето, мечтаем силно за него и за плажната ивица, на която се разхождаме само по бански и всичко е повече от прекрасно, когато добавим и шоколадов тен, който обаче...

Hair преди 10 години

За слънце мечтаем и под слънцето се случват най-страхотните приключения в живота. Слънцето е метафора на всички радости, но добре сме си научили урока, че продължителното излагане на пряката му светлина е във вреда на младостта, здравето и добрия вид на кожата.

Освен източник на светлина, топлина и витамини, слънцето е и нашият най-голям враг – дългите и средните UV-лъчи са главната причина за стареенето на дермата, образуването на бръчки и рак на кожата. Особено важно е за хора с проблеми като розацея например да защитават кожата с най-висока фотозащита. Акнето също има нужда от специална защита, независимо от това, че при този дерматологичен проблем кожата има свойството да се повлиява добре от слънцето, но после през есента наново да се образуват камедони и пъпки. Естествено, необходимостта от фотозащита е възрастово неоспорима след 30-те години, предимно заради хиперпигментацията, но и генерално с антиейдж ефект.

Независимо къде започваме лятото - в града или на плажа, кожата се нуждае от стабилна защита, която от Bioderma наричат Photoderm MAX Ultra-Fluid. Специалистите от френската дерматологична компания създадоха мощно оръжие в битката с ултравиолетовите лъчи, разработено и за най-чувствителната кожа. Няма значение дали сме в планината, на море или караме колело в парка – в чантата винаги има място за една опаковка Photoderm MAX Ultra-Fluid. Освен, че е подходяща за всички типове кожа, тази ултра флуидна текстура се разтапя мигновено при досег с кожата, заради водно-силиконовата основа, която я прави съвършено незабележим.



Съобразен за всички типове кожа, Photoderm MAX Ultra-Fluid е с един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК.

И ако истински добрият продукт, от който се нуждаем всекидневно, особено при излагане на директна слънчева светлина, едновременно брани кожата от вредите и се грижи за красотата й, то това е Photoderm MAX Ultra-Fluid, който е чудна основа за грим с безцветната си текстура или създава лек фон дьо тен ефект с два цвята на флуида за по-светла и по-тъмна кожа.

Вече няма да се крием от удоволствията на открито – вълшебният флуид ни дава свободата да се радваме на слънцето без ограничения!
 

More Hair