Следва

Adidas подава EUROPASS

Крокодил от злато, кобра от сребро

Почти всички сме наясно, че в ситуация на инфлация и скоростни финансови промени, някои неща остават...

Events преди 15 години

Почти всички сме наясно, че в ситуация на инфлация и скоростни финансови промени, някои неща остават стабилни като остров сред бурно море.

Както и до го гледаш, инвестицията в диаманти, злато и други благородни метали и скъпоценни камъни е бетонна по отношение на сигурност, престиж и елегантност.

Твърдото ни мнение, че златото и среброто си струват и винаги ще е така се затвърди снощи, когато в столичния клуб Sinners Първа Инвестиционна Банка представи уникалната лимитирана серия медальони Skins от злато и сребро на швейцарската рафинерия PAMP.





Линията, освен че е супер ефектна, нестандартна и секси, е наречена така, заради релефите, гравирани върху всяко бижу, които наподобяват кожата съответно на леопард, зебра, кралска кобра, крокодил и риба-скат.





Партито на трезора беше наистина много добро, истински магнит за столичния хай-лайф. Неустоимите дами от балет Нова, които познаваме от работата им с Ъпсурт около „Три в Едно”, бяха толкова силни в животинската си роля, че имаше опасност гостите от мъжки пол да пропуснат да забележат бижутата. Не е страшно обаче, защото колекцията вече е във всички офиси на банката.





Специално за случая в Sinners присъстваха г-н Барк Хордър, главен изпълнителен директор на швейцарската рафинерия, изпълнителният директор на ПИБ Мая Георгиева...





...бизнесдамата Ирена Комитова, председател на Lux Only и издател на Premium Lifestyle, и Виктор Папазов...





...медийни лица и издатели, сред които Мартин Захариев, Мис България г-ца Роси Иванова...





...топ коафьорът Митко ДамовЖоро Торнев, Катя Генова и още много, много любители на красотата и луксa.

След изумителните колекции Птици от остров Фиджи и Ретро автомобили на монетния двор на Нова Зеландия, с представяненто на швейцарците снощи ПИБ абсолютно затвърди позициите си на най-добрия посредник за златна инвестиция у нас!

Ние харесахме скат-а и кобрата, тежки и символни принтове, които отиват на всяка красива шия.

Виж още снимки от колекцията...

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.