Следва

Дженифър Лоурънс се подстрига на каре - не знаем дали ни харесва

Buy of the day: Продуктът на младостта - MATRICIANЕ RIDES

Най-хубавото на серията е, че набавя на кожата основни биологични хранителни вещества, които стимулират клетъчното регенериране. А още по-хубавото е, че ...

Hair преди 10 години

Хапваме anti-age храни, които се грижат за младостта ни, тичаме на пътечката във фитнеса, но не, това определено не е всичко, от което се нуждаем за здрава кожа, която да ни държи силно прикрепени към младостта. Имаме нужда от качествен продукт, който да регенерира кожата ни и тя да заблести. И вече дори си го представяме - тя свети, заредена и нахранена, благодарение на новата микросреда, която Bioderma създаде. Говорим за Matriciane, вълшебнaта формула, която стимулира клетките да функционират отново, като при това процесът на обновяване на кожната тъкан се активира.

Най-новият продукт, който мигновено ни спечели от серията Matriciane, е Matriciane Rides - е първата дерматологична коригираща грижа за бръчки със съдържание на световното откритие MATRICIUM® и, разбира се, основната му цел е да коригира по биологичен начин различните признаци на кожно стареене.

Matriciane Rides е специален, защото съчетава регенериращите свойства на MATRICIUM® с видимите ефекти на ексклузивните дермоактивни съставки. Високото съдържание на MATRICIUM® набавя на кожата основни биологични хранителни вещества, които стимулират клетъчната регенерация, а в съчетание със „запълващите сфери”, всички неравности по кожата се изглаждат незабавно. Освен това, естествената защита на кожата е подсилена и от ектоина, който е последната съставка за безупречност.



Най-хубавото на серията е, че набавя за кожата основни биологични хранителни вещества, които стимулират клетъчното регенериране. Добре де, още по-хубавото е, че продуктите MATRICIANЕ имат супер бързо действие, което само в рамките на 7 дни възвръща блясъка и жизнеността на кожата ни. Резултатът е страхотно видим и повече от заслужен - освежен тен, изгладени линии и прекрасна свежест. Или другото име на младост.
 

More Hair