Следва

Ели Гигова няма време за мъже

"Сподели книга с Приятел" на Международния ден на книгата

В продължение на 59 дни, през които подарихме и продължаваме смело напред...

Books преди 11 години

В Международния ден на книгата, днес, 23 април, ви напомняме 90-дневната инициатива на ViewSofia на страниците ни във Facebook.

В продължение на 59 дни, през които подарихме и продължаваме смело напред, 59 страхотни нови и хитови заглавия, инициативата на ViewSofia в чест на най-светлия български празник, 24 май, набира още повече последователи и споделения и отбелязвания на снимката на страницата ни във Facebook.

С 15 200 абсолютни фенове и с благодарности към десетките партньорски издателства - Colibri, Enthusiast, Еднорог, Кръгозор, Бард, Жанет 45, ERA, Книгомания, ФАМА, Аrtline, Изток-Запад вървим право към целта си - повече книги за повече приятели. 

Ако искаш и ти да подариш достоен подарък на свой близък, следи редовно Facebook, за да разбереш как да го направиш, защото няма да спрем с изненадите до 24 май. Можеш да започнеш още сега, а книгата, която днес можеш да подариш е "Любовникът на девицата" на Филипа Грегъри.


Две изгарящи страсти: нейният дълг на кралица и любовта й към съпруга на друга жена...

През есента на 1558 година църковните камбани из цяла Англия предават със звъна си вестта: Елизабет е кралица. Една жена ги слуша с ужас: Ейми Дъдли, съпруга на сър Робърт, знае, че сега, когато Елизабет е на трона, мъжът й ще се върне в бляскавия двор на Тюдорите. Тържествуващият звън на камбаните призовава съпруга й отново към властта – и към една пламенна млада кралица.

Робърт е сигурен, че звездата му отново е във възход. Между младата кралица и нейния придворен пламва любов, а Дъдли започва да обмисля невъзможното – да изостави любящата си съпруга, за да се ожени за младата Елизабет...

Ревност, амбиция, страст и отчаяние насочват драмата към страшната й развръзка.
 

 

More Books