Следва

Светломир Пандазиев за куфарите Samsonite, неочакваните ситуации и невероятните пътувания

Who is he: 10 любими факта за Део

Неомъженият тийн идол и телевизионен водещ...

Други преди 11 години

Вчера те попитахме Who is he? и не беше трудно да познаеш, че сладура от черно-бялата снимка е Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део. Мъжът, който го е прегърнал е баща му Геодар, който макар и да не е вече заедно с майката на блондина, признава преди време в тв-предаване, че въпреки развода двамата са част от "едно голямо италианско семейство". Любимецът на младата публика има брат Георги и сестра Марина от вторите бракове на майка си и баща си.

На 37 години, тийн идол и телевизионен водещ, в момента той е част от телевизионното предаване Dancing Stars, където само за няколко седмици пренесе емоцията от сцената в живота и бързо се влюби в танцовата му половинка - Елена.

Какво още любопитно знаем за него обаче, чети по-надолу:

1. Блондинът е завършил руска филология в СУ "Климент Охридски".

2. Преди да започне кариерата си на ТВ водещ, певец и актьор, Део работи като барман, сменя местоработи като "El Cabana" и "Cutty Sark", работи и като сервитьор в Pizza Hutt.

3. Открит е за света на шоубизнеса от телевизионните продуценти Нико Тупарев и Росен Цанков.

4. Води музикалното предаване "Джубокс", както и "Джубокс: любовни квартири", "Рекламна пауза" и "Големите 10". Един от водещите е на предаването "Това го знае всяко хлапе" заедно с Димитър Павлов.

5. Играе в спектакъла "Кислород" в "Театър 199". През 2004 г. се снима във филма "Бунтът на L", през 2009 г. излиза филмът "Прогноза" отново с негово участие, а през 2012 се изявява и в "Пистолет, куфар и три смърдящи варела".

6. През 2004 г. издава свой собствен албум "Това съм аз".

7. Део побеждава в благотворителното шоу на Нова Телевизия "Vip Brother 3" на 10 май 2009 г.

8. През 2007 г. Део се запознава с певицата Лора Караджова, с която имат връзка до края на миналата година.

9. Преди да се загаджи с гласовитата, но палава блондинка идолът на тийнейджърите е впримчен в 4-годишна любовна връзка със сексапилната танцьорка Петя, която тогава се изявяваше като хореограф на балета на Руши Видинлиев.

10. Део не крие, че преди години е имал проблеми с наркотиците, но отдавна се е справил със зависимостта си към тях.

 

 

More Други