Следва

Ризото със спанак и синьо сирене - Вълшебното пролетно ястие

Истински красавици с фамилията Samsung

Съвременната перална машина трябва да е спа-център за дрехите ни, да подхожда с внимание и финес към тъканите...

All About Life преди 10 години

Отдавна пералната машина не е просто средство за почистване. Съвременната перална машина трябва да е спа-център за дрехите ни, да подхожда с внимание и финес към тъканите, да използва природосъобразни технологии и не на последно място, да бъде стилен аксесоар в интериора на дома ни. И така като го казахме, веднага се сетихме за няколко истински красавици, с фамилията Samsung, разработени, за да отговорят и на най-взискателните ни очаквания.

Те са част от серията Samsung F500 и използват интелигентни технологии за перфектни резултати. Една от тях е уникалната автоматична система за откриване на грешки и диагностициране на проблеми в ранен етап на развитие, през смартфон чрез LED сканиране – Smart Check. По този начин няма да се налага да ползвате услугите на техник всеки път, когато имате съмнения в изправността на работата на пералнята.

Но това, разбира се, не е всичко, защото пералните машини от серията Samsung F500 освен, че са красиви са и уникални сами по рода си. Те използват патентована технология Eco Bubble, която изпира дрехите с помощта на пяна, впръсквайки въздух и вода в перилния препарат преди започването на нормалния цикъл. Тази пяна прониква бързо и дълбоко в тъканите, за да разтвори замърсяването и да направи изплакването по-лесно.
Иновативната Eco Bubble™ технология позволява на пералната машина да почиства дрехите със студена вода. Тази програма е изключително подходяща за цветно пране, тъй като ниската температура на водата щади цветовете. Eco Bubble™ технологията е много подходяща и за изпиране на непромокаеми тъкани Gore-Tex.



Функцията за премахване на петна Stain Away е друга ключова характеристика на пералните Samsung F500. Благодарение на Eco Bubble™ технологията, пяната прониква дълбоко във влакната на тъканите и разхлабва структурата им. След това, в следствие на триенето при прането, петното се отстранява ефективно. Stain Away се справя с отстраняване на най-упоритите петна: кръв, какао, чай, вино, домати, графит, кал, грим, червило, трева и др. С помощта на 20 минути накисване преди стартиране на нормалния цикъл, функцията Stain Away премахва петната дори при 15º пране.



Кой не обича диаманти? Вечната им елегантност, обожавана от кралици, дами и други легендарни красавици, разбира се, присъства и във "гардероба" на Samsung. Пералните машини са с диамантен барабан с уникален дизайн, който прави центрофугирането по-нежно в сравнение с традиционните перални. Когато барабанът се върти, водата преминава през повърхността му на различни нива, което от своя страна дава възможност за изпиране, което приниква много по-навътре в тъканите. Дизайнът се отличава с дупчици, разположени в центъра на вдлъбнатини с формата на диамант. Тъканите не се закачат по ръбовете на дупчиците и следователно не се повреждат. Водата, която се събира във вдлъбнатините, създава идеални условия за меко и ефикасно изпиране на дрехи.


Чети още:
Името й е Samsung, наричат я F500 - Новата дизайнерска пералня с технологията Eco Bubble™
 

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.