Следва

Озадачаваща корица на Elle България с прекрасната Ивет Лалова

Стилизирай чифт джинси Fornarina и ги спечели

Това е дрехата, която с еднакъв успех те води на сутрешна кафе-среща, бизнес обяд и парти вечерта и винаги изглежда безупречно...

All fashion преди 10 години

Пролет е! И честно казано без чифт чисто нови джинси сме за никъде. Това е дрехата, която с еднакъв успех те води на сутрешна кафе-среща, бизнес обяд и парти вечерта и винаги изглежда безупречно. Сигурни сме, че имаш поне десетина чифта в гардероба си от нея, но пък новото си е ново, а когато е с етикет Fornarina си е къде, къде по-добре.

Затова днес ти предлагаме да се сдобиеш с чифт прекрасни джинси именно от новата колекция на Fornarina  Perfect Shape , които не само, че са практични, удобни и правят перфектна формата ти, но могат и без много усилия да влязат в гардероба ти през май. За целта ти предлагаме обаче, да играем на една игра.

В нея ти ще стилизираш най-универсалната дреха в днешно време с един от останалите продукти на марката, които ще намериш тук, за да приведеш въображаемото си АЗ в перфектен вид. А ако трябва да го кажем с други думи, предлагаме ти да избереш цвят джинси от посочените горе (класик, коралово, зелено и бяло), но точно този, който най-много искаш да имаш и да го съчетаеш по най-приятния начин с някоя от дрехите на същата марка, които можеш да разгледаш в албума Стилизирай чифт джинси Fornarina и ги спечели  на страницата им във Facebook. Напиши ни в коментарната форма тук долу своя избор , както и името на поне един от актикулите в албума на Fornarina.



Един чисто нов чифт джинси ще чака своя притежател, а кой е той ще стане ясно точно на 10 май. До тогава има точно 15 дни и огромна доза пролетно вдъхновение навсякъде около нас.

Очакваме предложенията ти в коментарната форма на статията и стискаме палци на всички, които няма да се поколебаят да участват. Късметлията ще бъде избран на случаен принцип от екипа на ViewSofia.

Успех!
 

 

More from View Sofia

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.