Следва

Matricium

Елизабет Тейлър

преди 10 години

Миналата година, на филмовия фестивал в Кан, очарователната Карин Ройтфелд помогна на благотворителната организация amfAR и събра цели 11 милиона долара. След този нечуван успех, тя се заема с организацията на благотворителния бал отново, но вече с помощник в лицето на изящната Наоми Кембъл.





За да бъде още по-тържествена и грандиозна програмата, вечерта ще бъде посветена на Елизабет Тейлър, която е била дългогодишен член на организацията и сериозен дарител. Темата на голямото събитие е „злато”, но и това не е случайно. Карин Ройтфелд споделя: „Избрах златото да бъде тема на вечерта, защото то е необикновено. Освен това, ще отбележим 20-та годишнина на събитието и искам хората да го запомнят, като невероятно. За мен, това наистина е поклон към Елизабет Тейлър. Когато мислим за нея като „Клеопатра” изниква в главата ни онази картина на силна жена в злато.







Събитието ще покаже 40 невероятни предмета от чисто злато, които са създадени специално за вечерта от дизайнерските къщи Christian Dior, Gucci, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Tom Ford, Burberry, Roberto Cavalli, Alexander Wang, Pucci, Fendi, Givenchy и Prada.
 

More from View Sofia

More