Следва

KEUNE

Matricium

Силата на Matricium® е напълно естествена за организма и се дължи на 63 субстанции, които са налични в кожата. Те са разделени в осем групи, които ние...

преди 10 години

Всяка възраст е необикновена и макара да не се притесняваме от стареенето, предпочитаме да го правим по красив и изящен начин. И тъй като сме модерни жени, имаме нужда от модерни грижи за себе си. Bioderma елегантно се намесва точно тук и ни предлага Matricium. Това е уникален продукт, който е с доказано медицинско решение за регенерация на кожата.

Хубавото му е, че е различен в своята специалност. За разлика от козметичните продукти, които достигат само до повърхностния слой на кожата, т.е. епидермиса, Matricium® успява да пробие дермо-епидермалната граница и да достигне до дермата. Там той си свършва работата,като коригира дисфункциите и активира естественото възстановяване на клетките. По този начин Matricium® доказва, че не трябва да се квалифицира като още един продукт срещу стареене, а по-скоро като световно дерматологично откритие.


Силата на Matricium® е напълно естествена за организма и се дължи на 63 субстанции, които са налични в кожата. Те са разделени в осем групи, които ние като мислещи и модерни жени разграничихме така: пептиди, микроелементи, витамини, аминокоселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина. Създавайки микросреда, която е съвместима с клетките, те учат кожата да функционира отново и да се регенерира по естествен начин.

Нанасяме го вечер и/или сутрин в продължение на 30 дни и гледайки себе си в огледалото, осъзнаваме, че сме направили правилния избор. Специалисти-дерматолози препоръчват да прилагаме продукта 4 пъти в годината, защото едномесечната терапия има удължен ефект от 2 месеца, но не е изключено да му се доверяваме целогодишно.

More from View Sofia

More