Следва

Street Style вдъхновения... Двама

Когато известните пътуват - Джон Галиано и странният случай с гардероба му

Няма нещо, дето да го няма, нали? Великолепното старание на един от най-големите живи дизайнери да наслага по...

All fashion преди 11 години

Няма нещо, дето да го няма, нали? Великолепното старание на един от най-големите живи дизайнери да наслага по себе си всичко, което може би му е било подръка в момента на обличането му, предшестващ папарашкото му улавяне на летище LAX в Лос Анджелис в понеделник, е просто удивително.

Сега, да уточним какво виждаме. Първо, широки копринени маскировъчни гащи, второ - инспирирана от индианците Навахо риза, и още към ансамбъла: дълги до коляно вълнени чорапи, гладиаторски сандали връз чорапите, Ray Ban Way Farers с розова, подчертаваме розова, което винаги е съмнително, рамка, както и странно пищимялче на главата, поставено под рамката!

Креативният директор на Dior вероятно е бил на път към NYC, където отскоро води клас в Parsons School for Design. Преди него в училището бяха ангажирани да преподават Дона Каран и Даян фон Фюрстенберг.



“Уверени сме, че в последните години Галиано показа сериозно намерение да поправи миналите си действия и, в рамките на нашия семинар, студентите в Parsons ще имат възможността да проведат честен диалог с мистър Галиано относно предизвикателствата и трудностите да ръководиш модна къща в 21-ви век”, каза по повод ангажирането на дизайнера говорител на училището.

Ами, сигурно е трудно, но си има и антидот - обличаш се фатално зле, точно така, както съветваш другите да не го правят, и си спасен!
 

More All fashion