Следва

Заветната дата

Adidas подава EUROPASS

Датата и мястото на Европейското първенство по футбол вече са ясни. То ще се състои от 7 Юни до 29 Юни в Австрия и...

Events преди 15 години

Датата и мястото на Европейското първенство по футбол вече са ясни. То ще се състои от 7 Юни до 29 Юни в Австрия и Швейцария. На финалния жребий в Люцерн, Швейцария Adidas и УЕФА за първи път показаха и топката.

Традиционната й визия е обновена в един съвременен и моден дизайн – бялата основа с черни точки сега са сребристи и червени елементи, дванадесет черни точки, а националните флагове на двете държави домакини, Австрия и Швейцария, са интегрирани с 8 кръга върху топката.

EUROPASS – името на топката, което произлиза от общия ЕВРО пропуск между страните домакините, олицетворява всеки пас по време на първенството,

За разлика от други футболни топки тя има новата перфектна структура, която позволява на всеки играч да я контролира независимо от метеорологичните условия. Получава се едно оптимално сцепление между обувката и топката, което ти позволява да играеш футбол като един от футболистите победители, които ще имат честта да ритат нея именно на най-важния мач на финала във Виена.





От 1970 г. Adidas осигурява официалните футболни топки на всички основни първенства на УЕФА и ФИФА.

От Декември 2007г. в магазините на Adidas можеш да станеш притежател на EUROPASS за 178 лв. Нищо друго не ти остава, освен да си купиш официалната футболна топка и да изгледаш ЕВРО 2008 с нея!

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.