Следва

"Central Streets by Stephan" интерпретира световните модни столици на 2013

БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова

Ко-водещата на предаването "На кафе" е нежно и ефирно създание, което отдавна харесваме заради сдържаната романтичност...

Celebrity beauty преди 10 години

Зейнеб Маджурова е следващото ни свежо лице. Ко-водещата на предаването "На кафе" е нежно и ефирно създание, което отдавна харесваме заради сдържаната романтичност, елегантността и мекотата, които притежава в стила си и заради чаровното и магнетично излъчване, което има и, което кара всеки да се чувства добре в нейната компания.

И понеже вече е пролет, а след нея се задава лято и всички искаме да изглеждаме блестящо, решихме да полюбопитстваме затова как го правят ТЕ – най-красивите и най-свежите лица в родното публично пространство! Любимката на Гала, която се прочу с участието си в първото издание на шоуто "Big Brother", определено е едно от тях, затова чети внимателно какво ни споделя тя от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е... щастието, любовта и вътрешната хармония правят жената красива.

Най-важното, за да я запазим си остава... Любовта! Тя е отражение на вътрешната и външна красота на човека.

Козметиката за лице, която ползвам е... био козметика, която е изработена специално за моята кожа.

Гримовете, на които залагам... през деня не излизам без пудра с минерали, която защитава кожата и спирала за разкошни мигли. За сценичния грим в "На кафе" или други изяви се доверявам на професионалните гримьори.

Парфюмът, който обожавам... сменям ги често, но любим ми е Viktor&Rolf.



Между червило и гланц избирам... нито едно от двете, само в ефир ги използвам и то по настояване на гримьорите.

А между високи обувки и кецове... през деня с кецове, а вечерта с токчета, многооо високи токчета.

Чувствам се най-красива в... скъсани дънки или ефирна рокля, според настроението, но задължително с тен, разпилени коси и високи токчета!

Харесвам косата си, когато... е пусната на женствени вълни.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала... когато се подстригах на късо, силно изрусено каре.



Специалната ми извънредна диета е... не мога да пазя диети. Подлагала съм се на житния режим на Петър Дънов, но той по-скоро е за пречистване на организма.

Но обикновено поддържам форма с... тенис.

Бюти табуто ми е... нямам табута в живота си, защото аз обичам да ги нарушавам.

Икона на красотата мога да нарека... Дженифър Лопес!


ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи