Следва

Разточителна съботно-неделна рецепта - агнешки гърди с горчичена коричка

Седмичен ХОРОСКОП - 29.04 – 05.05

Ума Търман ще навърши 43 години на 29 април...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Един от приятните начини да изглеждаш добре е плуването. Редовните занимания ще успокоят нервите ти, ще те освободят от напрежението, а и лесно ще свалиш килограмите, които смяташ за излишни. Само не забравяй да си купиш добър душ гел и специален крем, за да не пострада кожата ти от честото общуване с третираната вода, с която пълнят басейните. В личен план очаквай безпричинна ревност от страна на любимия човек. Това не трябва да те притеснява и не търси причините в себе си – проблемът не е твой. Просто приеми ситуацията такава каквато е.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Едва сега ще почувстваш пролетта – ще ти се прииска разходка на лунна светлина, пикник сред природата, пътуване през девет планини в десета и други малки и големи романтични безумства. Да се чувстваш тонизиран и да изглеждаш идеално не е едно и също. Разбира се външният вид пряко зависи от физическото състояния, но все пак... За да забележат и оценят превъзходната ти форма е нужно да положиш специални грижи. Затова не забравяй да подчертаваш своите качества с облеклото, аксесоарите и парфюма.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Самотата през първата половина на седмицата не трябва да те огорчава. Това може да се сравни с предстартова треска. Използвай времето, за да се преобразиш и придобиеш магнетични сили. Случайна среща в края на седмицата може да се окаже многообещаваща, обаче не бързай да се разкриваш пред новия човек. 

При лошо настроение търсим да облечем нещо меко и уютно. Но в действителност такова облекло няма да те ободри, а само прекалено ще те отпусне. Затова звездите ти препоръчват дрехи от кадифе, кашмир или сатен, които ще ти дадат достатъчна свобода и комфорт, но няма да ти позволят да изпадаш в сантиментално и слъзливо настроение.

РАК 22.06 – 23.07

В близките седем дни не позволявай на никой да разваля веселото ти настроение. Дори и да ти казват, че витаеш в облаците, какво от това? Съдбата ще те покровителства в много неща. Наслаждавай се на усещането за пълно единение с околния свят – това не се случва често. Звездите те съветват и облеклото ти да отговаря на твоето настроение – обличай ярки, свежи цветове и не забравяй за оригиналните аксесоари!
Постарай се да не се дразниш на дребните забележки на любимия, опитай се да ги обърнеш в шега – тогава между вас няма да възникват разногласия.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако ти се е приискало да промениш нещо в дома си, сега е подходящото време. Звездите ти препоръчват да използваш за декориране ароматни аксесоари – декоративни ароматни възглавнички, сухи цветя и т.н. Такава украса не само ще направи жилището ти приятно, но и ще изпълни въздуха с изтънчен аромат. Седмицата е идеална и за покупки на всякакви стоки и услуги, разработени за поддържане на красотата. Може да започнеш от закупуване на подходяща скраб и крем за лице и да приключиш с декоративна козметика и тренажори, както и с абонамент в спортна зала. В личен план се опитай да промениш някои принципи в отношенията си с любимия човек и ще почувстваш как се променят и затоплят.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако искаш да намериш време за себе си през тази седмица, непременно се откажи от домашните си задължения. Изобщо от всичко! Блаженствай във ваната, направи си маска за лице, търкаляй се по дивана с куп отдавна закупени, но така и непрочетени списания. Ще можеш да си отдъхнеш и да изпиташ удоволствие само ако напълно отпуснеш юздите на всичко и не се опитваш да контролираш събитията. В личен план тази седмица се очакват романтични събития. Ако си самотен – в събота има вероятност от приятно запознанство или лек флирт.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В началото на седмицата настроението ти няма да е никак розово. За да промениш положението, разходи се по магазините - желателно е да посетиш разпродажба.Там може да намериш прелестни неща на твърде съблазнителна цена. Разбира се успешните покупки ще повдигнат настроението ти и към края на седмицата ще си във форма. Завърши деня за шопинг на чашка кафе с добри приятели – истинските приятели винаги ще те изслушат, ще те разберат, ще ти дадат съвет.
В отношенията с партньора ще забележиш някои промени, но дали ще е за добро зависи от теб. Постарай се да не проявяваш лекомислие и да се вслушваш в думите на любимия.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Настъпва време на жизнени промени и е необходимо да се подготвиш за тях. Това е времето, когато ще се разделиш с остарялото и ненужното – било то вещи или отношения.Тази седмица е подходяща да се заемеш със собствената си външност. Помисли дали не си заслужава да добавиш към ежедневните процедури още нещо. Ако не си много доволен от състоянието на кожата си, непременно опитай да установиш причината. Може би е дошло време да обновиш козметиката си. Изпивай не по-малко от литър и половина течности на ден (най-добре минерална вода).

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица ще ти е полезно умението да правиш правилни изводи с бързината на мълния. Постарай се да бъдеш честен със себе си – това качество ще ти позволи да станеш господар в много ситуации. В сряда може да се отпуснеш на дивана с книга в ръка или да се заемеш с нещо полезно за здравето ти. В четвъртък е желателно да не шокираш околните с екстравагантно поведение. Тайната, която ще ти помогне през цялата седмица да сияеш от красота се крие в общуването с любимия човек. Именно това, а не салон за красота, ще ти придаде особен чар. Така че отложи всички ангажименти и се наслади на компанията му. В края на седмицата е добре да заминеш за някъде, където да си отдъхнеш от суетата на всекидневието.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Понеделник и вторник може да преминат в тъга по миналото. В сряда отдели достатъчно внимание за външния си вид – може дори да помислиш за съвсем нов имидж. В петък не се задържай вкъщи – има вероятност от запознанство с интересен човек в приятелска компания. През почивните дни не се ограничавай само с лежане на любимия диван – организирай романтични вечери с шампанско и нещо оригинално за хапване, само не злоупотребявай със сладките неща.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Време е да се отпуснеш. Но не избирай само един начин за целта. Засядайки вкъщи за седмица с книги и филми, бързо ще се измориш. Купонясването без мярка в нощните клубове ще ти докара безсъница. Всекидневен седмичен шопинг – това също е прекалено. Но съчетаването на всички тези занимания е това, което сега ти е необходимо. Два дни се излежавай на дивана, после се отправи по магазините и т.н.. В личен план отношенията ти ще бъдат крехки, затова бъди грижовен и нежен. Не изисквай от любимия човек твърде много, в противен случай съвместните ви действия ще са обречени на неуспех.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ще ти се отвори свободно време, което може да използваш за откриване на нови възможности и способности в себе си. Постарай се да възприемаш случващото се без излишни емоции – това ще ти даде възможност да промениш ситуацията в най-добрата посока. Не търси проблеми там където няма. Нека в твоите отношения да има повече разбиране, уважение и по-малко взаимни обвинения и заяждания. Най-доброто, което сега можеш да направиш е да забравиш за всички обиди. Прости и не ги припомняй при всеки удобен случай. Ако се наложи започни всичко от начало, като отхвърлиш лошото и оставиш в паметта си само хубавите моменти.

 


Ума Търман е родена на 29 април 1970 година в Бостън, щата Масачузетс.

 

More Astro