Следва

30 април, вторник - Чарлийз Терон

Той е Samsung Серия 3050 – съюзникът на свежата и здравословна храна

Обичаме го, защото се грижи за нас и нашия здравословен начин на живот. Защото концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома...

All About Life преди 10 години

Обичаме го, защото се грижи за нас и нашия здравословен начин на живот. Защото концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома се фокусира върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите.
Хладилниците Samsung от Серия 3050 са онзи приятел в дома, който си извоюва почетно място, заради уникалния си дизайн, тихата си работа, функцията No Frost, дигиталния инвенторен компресор, който представлява интелигентна система за пестене на електроенергия, не образува скреж и поради тази причина не се нуждае от размразяване. Той е истински шедьовър, който върши перфектна работа.

Дигиталният инверторен компресор е именно сърцето на хладилника, който прави прецизна настройка на мощността, като по този начин оптимизира работата на уреда и осигурява висока ефикасност на охлаждането, с което се удължава животът на пресните продукти.




Той автоматично регулира скоростта си на работа в диапазон от 5 различни нива в зависимост от необходимостта за охлаждане. Например, при поставяне на топла чиния или при често отваряне на вратата на хладилника, той автоматично пуска повече студен въздух.
Чрез внимателното следене на температурните нива и прецизната настройка на оборотите на компресора, дигиталният инверторен компресор на Samsung намалява доловимия шум и обещава тиха работа дори през нощта.
Запазването на свежестта на продуктите в хладилника е едно от характерните предимства на Samsung Серия 3050. Една от основните характеристики, които гарантират свежестта е MoistFresh зоната. Тя контролира циркулацията на въздуха, за да се поддържа оптимална влажност, като създава идеална среда за съхранение на плодове и зеленчуци за дълго време.




А функцията No Frost допълва възможността за поддържане на температура, която съхранява продуктите по-дълго. Тя е изключително важна характеристика, която възпрепятства образуването на водни капки и евентуалната поява на плесен и бактерии. По този начин Samsung Серия 3050 осигурява висока хигиена на съхранение на продуктите.
Технологията True No Frost на Samsung предлага по-бързо охлаждане и възстановяване на температурата, след като вратата на хладилника е била отворена. No Frost поддържа постоянна температура в целия хладилник с 1°C отклонение.

Не само ние гарантираме за прецизната му работа, той самият притежава 10-годишна гаранция. Можеш да го оцениш, само ако го допуснеш в дома си!

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung: www.facebook.com/SamsungBulgaria



Виж още:
Името й е Samsung, наричат я F500 - Новата дизайнерска пералня с технологията Eco Bubble™  >>

Истински красавици с фамилията Samsung  >>
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 11 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 11 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.