Той е Samsung Серия 3050 – съюзникът на свежата и здравословна храна

Обичаме го, защото се грижи за нас и нашия здравословен начин на живот. Защото концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома...

Обичаме го, защото се грижи за нас и нашия здравословен начин на живот. Защото концепцията на Samsung за разработване на уреди за дома се фокусира върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и гарантирането на дълготрайна свежест на продуктите.
Хладилниците Samsung от Серия 3050 са онзи приятел в дома, който си извоюва почетно място, заради уникалния си дизайн, тихата си работа, функцията No Frost, дигиталния инвенторен компресор, който представлява интелигентна система за пестене на електроенергия, не образува скреж и поради тази причина не се нуждае от размразяване. Той е истински шедьовър, който върши перфектна работа.

Дигиталният инверторен компресор е именно сърцето на хладилника, който прави прецизна настройка на мощността, като по този начин оптимизира работата на уреда и осигурява висока ефикасност на охлаждането, с което се удължава животът на пресните продукти.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.