Следва

Проект от София Мийтингс 2012 и румънски режисьор отива в Кан

Бебешката количка на бъдещия кралски наследник - bugaboo e хит сред знаменитостите

За жените, които раждат за първи път сигурно едно от най-сложните решения, които трябва да вземат, е това каква количка да купят за своите наследници...

People of art преди 10 години

За жените, които раждат за първи път сигурно едно от най-сложните  решения, които трябва да вземат, е това каква количка да купят за своите наследници.

Така, както за мъжете е трудно да решат каква кола да притежават и дълго мислят преди да се сдобият с нея, така и бъдещите майки отделят специално внимание на новата придобивка, която ще е част от живота им.

Тези дни един от производителите на детски колички получи признание на най-високо ниво. Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън избра Именно марката bugaboo да стои зад всички разходки на кралския наследник. Съответно най-известното бебе най-вероятно ще направи и марката бебешки колички такава, въпреки че не една или две са звездите, които през годините са залагали именно на това превозно средство за своите бебета.

Списъкът с популярни личности, които също са избрали S класата на бебешките колички за отрочетата си е дълъг, а в него влизат имена като Виктория Бекъм, Елтън Джон, Сиена Милър и др.


Въпреки луксозното возило в светлосиньо, което Кейт е купила, според производителите, и с което е издала леко и пола на нероденото бебе, тя бе забелязана под ръка и с традиционна плетена кошница от детски магазин за мебели в Южен Кенсингтън. Папараците, разбира се, не пропуснаха този момент и запечатаха шопинга на майка и дъщеря за поколенията.





Наскоро Кралското семейство изрази възмущението си от факта, че личният живот на Кейт и Уилям продължава да бъде обществено достояние и журналистите не спират да следят всяка тяхна стъпка. По този повод във Франция срещу няколко души е започнало официално разследване как са се появили в пресата миналия септември голите снимки на Кейт Мидълтън. Разследването се води срещу президента на френския клон на италианското издателство Мондадори - Ернесто Маури, както и срещу журналистката от регионалния вестник "Прованс" Валери Сюо.

Снимките бяха публикувани в списание "Клоузър" и показват Кейт, която се пече по монокини на терасата на частен имот в Южна Франция. По този повод пък главният редактор на изданието заяви съвсем гордо, че решението за публикуването им е било едно от най-лесните, които се е налагало да взима в живота си.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра