Следва

Като Великденско яйце - Авиаторските очила на Victoria Beckham

Филмът за Коко Шанел от Карл Лагерфелд - първият кадър

Любопитството и нетърпението ни завладяха тотално, а днес видяхме и първия кадър от филма, в който Габриел Шанел е пресъздадена от прекрасната...

All fashion преди 10 години

Преди малко повече от месец научихме, че Карл Лагерфелд, творческия директор на френската модна къща Chanel, ще замени шева и кройките за новото си амплоа, това на режисьор. Става дума за филма, посветен на Коко Шанел по случай 100-годишнината от откриването на първия бутик на марката, в Довил, Франция.

Любопитството и нетърпението ни завладяха тотално, когато от днес на бял свят е първият кадър от филма, в който Габриел Шанел е пресъздадена от прекрасната британска актриса Кийра Найтли, лице на парфюма Coco Mademoiselle. В лентата на Лагерфелд за Коко партнират на Найтли френската актриса Клотилд Есме, също и някои от новите музи на Кайзера - Брад Крониг, френската аристократка Талула Харлех, Стела Тенант, Каролин де Мегре и Линдзи Уиксън.

Кино творението носи името „Once upon a time” /Имало едно време/ и представя младата Габриел в абсолютно истинската й същност под емблемата "най-значимата жена на XX век". Разбира се, Карл Лагерфелд отделя много специално внимание на всеки детайл по облеклото и търси категоричното съвършенство и автентичност.

Лентата излиза на 7 май в Сингапур, когато ще бъде показана и новата круизна колекция на Chanel.


Коко Шанел пред бутика в Довил


Коко Шанел през 1920 година
 

More All fashion