Следва

Дрю Баримор ала 90-те - И отново руса

Косата ни харесва така – кератинова изглаждаща терапия

Представяш ли си колко по-приятна ще е всяка сутрин, ако не трябва да се занимаваш с косата си...

Hair преди 10 години

Представяш ли си колко по-приятна ще е всяка сутрин, ако не трябва да се занимаваш с косата си?

Представяш ли си да укротиш непослушната й същност и най-накрая всички течни кристали, балсами, серуми, маски, шампоани, преси, сешоари и въртящи четка да имат ефект? Представяш ли си... всъщност не е нужно да си го представяш вече, защото можеш направо да го осъществиш. 




Неукротимата коса става гладка, лесна за оформяне, без хвърчене и блестяща! Тайната се казва Keune, а това, което обещава изключителната терапия на марката на своите клиенти е нови измерения. 



Най-важната съставна част на косата е кератина, затова изглаждащата терапия, която ти предлагаме днес, доставя именно от тази съставка. Тя успява да вкара кератин във външната и дълбоко във вътрешната част на косменния кортекс, като прави косата копринено гладка и лесна за обработване след това. 



Терапията Keune е лесен процес от 5 стъпки със забележителен краен резултат, за който ще трябва да се лишиш от 2 до 3 часа веднъж на 6 до 12 седмици, а понякога и по-дълго в зависимост от структурата на косъма, за да си спестиш ежедневната загуба на време пред огледалото в опити за гладка и красива коса.



Терапията е 100% без съдържание на формалдехид и съдържа значителни количества естествен кератинов протеин, който издига подхранването на изцяло нови висоти.

За да е по-продължителен ефектът към KERATIN SMOOTHING TREATMENT има прилежаща серия продукти CARE LINE KERATIN SMOOTHING изцяло създадени за поддръжка след Кератиновата Изглаждаща Терапия. Състои се от шампоан, балсам, интензивна Маска с активен кератин и серум, които могат да бъдат използвани и за дълбоко подхранване и възстановяване на суха и изтощена коса.





 

 Още на www.keune.bg

More Hair