Следва

Заплахи и престрелки във „Фамилията”– тази неделя от 20:00 часа по bTV

Facebook моменти: Антония Петрова си показа яйцата

Великден с изписани яйца, домашни козунаци, великденски сладки и зайци - всичко по традициите, както всяка годинa...

People of art преди 10 години

Антония Петрова изпревари събитията и боядиса яйцата за Великден дни преди всички останали. Въпреки че Миската не спази точния ден, в който това се прави, тя се постара да изпълни всички останали традиции, за да превърне трапезата в дома си в прекрасна палитра от цветове преди да замине за Гърция.

Най-вероятно това е била и причината, поради която семейството на Антония е решило да внесе атмосферата на този празник в дома си по-рано, а самата тя не пропусна да се похвали във Фейсбук с красотите, които са си спретнали. 

Манекенката написа под снимките: "Цялото семейство в къщата на родителите ми се подготвяме за Великден с изписани яйца, домашни козунаци, великденски сладки и зайци - всичко по традициите, както всяка година! Домашно приготвено, вкусно и красиво! Приятно прекарване на този прекрасен, християнски празник и на Вашето семейство! Пожелавам Ви да бъдете щастливи и сплотени, като нас!"

Виж как точно!
















 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра