Един ден от живота на абитуриент преди бала на 2013-та. С модела Христина Вескова

Решихме да потърсим такива или поне да се доближим максимално до случванията на една абитуриентка, която...

 

Не е лесно да си абитуриент в днешно време. През последните месеци чухме и видяхме такива неща около подготовката за събитията, че се зачудихме дали нашата представа за бал не е коренно различна и дали изобщо знаем какви са трепетите и вълненията на един млад човек пред прага на новото начало. Дали проблемът е в това, че не разбираме защо, заключени сред толкова предрасъдъци и схващания за това как трябва да премине бала, подрастващите не могат да изживеят глътката свобода, която им се дава, по най-незабравимия начин. Или проблемът всъщност ни е в разбирането, което имаме за красиво, елегантно, адекватно и т.н.?

Изобщо, какво ли си мислим, че знаем, когато повечето от нас, макар и отхвърлящи балния ритуал, принадлежащ на месец май, преди няколко години също чинно сме изпълнявали. Имаме ли право да казваме как е щяло да бъде по-добре, като самите ние също сме ставали част от всичко това и сме напълно наясно, че няма как да се избяга от общия знаменател, под който всички те слагат.

Коментари: 12

M
Manuelcheto (2013/05/04 / 11:30)
Много е красива, безспорно. Но наистина 7000 лева са абсурдно много за абитуриентски бал. За мен е еднакво кичозно да изръсиш толкова пари за тази рокля и обувки и да ги изръсиш за бюст. Все пак има време до баловете, можем да видим и как се справя някое обикновено момиче...
D
dodo09 (2013/05/03 / 22:26)
Аз пък предпочитам да гледам абитуриентки с рокли и обувки за 7000лв, а не цици за 5000(подарък от родителите за завършването), коса за 1000 и т.н. Но! Кой както си го разбира! ще е хубаво да направите статия с фото материал след баловете сравнявайки цици, вафли...торти с по-изчистените визии и съответните им цени.
S
sha (2013/05/03 / 13:39)
Е не разбрах ,какво ви харесва в тази абитуриентка?!Роклята е постна и в същото време-кичозна.Не знам как го е постигнала ,но е успяла в това.))).
I
I_h_N_Y (2013/05/02 / 17:52)
Аз си представях статия за интересно момиче,което не разполага с огромни финансови възможности,но въпреки това е артистично,шарено и има какво да каже..Девойката ми се струва скучна,без определено мнение,която ще бъде облечена на бала така само за да покаже,че е повече от всички останали,защото разполага с парите на мама и тати и смята,че щом има скъпи обувки и рокля това я прави стилна и повече от тях. Отделно споделям мнението,че да дадеш 7000 лева за такова събитие е чиста лудост,при положение,че можеше да изглежда прекрасно и стилно за много по-малко пари.
B
boryana7 (2013/05/02 / 10:57)
Не разбирам защо лансирате подобен тип хора.
B
BU_ (2013/05/01 / 23:14)
Красиво момиче безспорно! Но определно е ненужно да се изтъква кое колко струва и т.н. Като цяло не звучи като абитурентка и като момиче на съответните години :) Липсва това чаровно наивно вълнение на една 18 годишна девойка на прага на нов живот и нови преживявания. Тази (според мен) престорена сдържаност и строгост не са ми симпатични.Ноо.. все пак успех и пожелвам ,по който и път да поеме )
E
elivasileva (2013/05/01 / 22:12)
Хубава е, но цените- 7000 за рокличка и обувки са...как да кажа...излишни. И без това повечето смислени хора- абитуриенти- с обикновени родители са комплексирани финансово, само това им трябва за пример...И въпросчето е: На КОГО искаш да приличаш? Все пак нали даваме пример, като пишещи хора е редно да използвате българския език правилно, нали?
V
Vintage queen (2013/05/01 / 21:35)
Че какво му е на примера, според мен е в десетката. Работи мацката, хубава е, абитуриентка е, с типичните за възрастта вкусови пристрастия. Поздравления!
G
gerimad (2013/05/01 / 21:09)
това ли е примера, който давате? да не говорим, че е доста надута и си вярва прекалено...
Z
Zlatno chudo (2013/04/30 / 23:05)
Не ми харесва роклята, още по-малко обувките, но тя е нежна и красива. Успех на момичето!
L
Lulu (2013/04/30 / 22:07)
Модел, който иска да учи право, само остава да чете и Паулу Коелю - класика. Не виждам защо трябва да се подчертават цените на роклята и обувките, моделът на обувките е доста популярен, всеки може да си направи извода колко струват само от снимката, без натрапване. А за ангел на VS - дълбоко се съмнявам.
K
Karolina (2013/04/30 / 18:08)
Представях си идеята ви малко по-различно. С обикновени момичета, такива които просто ходят на училище, закачат се с момчетата, мислят какво ще правят като завършат и нямат хиляда и кусур евро за сандалки. Да, и аз не харесвам розовите рокли-торти, но не харесвам и претенциозни 18-годишни фръцли, чието единствено предимство е ръст и подходящи мерки.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.