Следва

Вечерен Triumph

Уроци по целуване

Ако се чудиш какво правят софийските звезди във вторник, ето го и отговорът: Целуват се. На парти вчера вечер в клуб Маскара...

All fashion преди 15 години

Ако се чудиш какво правят софийските звезди във вторник, ето го и отговорът: Целуват се. На парти вчера вечер в клуб Маскара, козметичният гигант Avon представи ново червило и ново рекламно лице.





Първо за червилото. Казва се Pro-to-go и е за дами, които успяват да направят чудеса с едно движение. Червилото е така проектирано, че да се отваря, нанася и затваря с една ръка. Хитро. Повече няма да предизвикваш задръстване, докато търсиш капачката на обикновеното си червило, паднала някъде под седалката в колата. Pro-to-go хидратира и прави устните блестящи.





Рекламно лице на червилото е русата фурия Рийз Уидърспуун, добре известна с ролите й в „Професия Блондинка”, „Панаир на суетата” и „Секс игри”. Hollywood reporter я обяви за най-скъпо платената звезда за 2007г.





Колкото до българските звезди, на премиерата присъстваха Ива Екимова, адреналинките Яна и Жана, шефката на Xground Вера Тинкова, Графа, Крум, момчетата от „Групата”...





... и водещата Петя Велкова от "Жълтини" по Канал 3, както и редактори и стилисти на всички модни медии.





Заради силното женско присътвие във вечерта, за водещ беше избран сладкият Орлин Павлов, който отнесе много Pro-to-Go целувки.

More from View Sofia

More All fashion