Следва

Детоксикираща салата с ябълки, зеле и семена

Седмичен ХОРОСКОП - 6 - 12 май

Никакви емоционални изблици не трябва да очакваш, ако сам не решиш да си направиш живота интересен. А да...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Никакви емоционални изблици не трябва да очакваш, ако сам не решиш да си направиш живота интересен. А да развалиш настроението на себе си и на любимия човек, можеш, ако започнеш да пропускаш важното и да се хващаш за дреболии!

Позитивни ще бъдат: 7, 8 и 11 май.
Негативни дни: 6 май.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не пропускай събития, които може да повлияят на бъдещето ти. Посещавай различни мероприятия - концерти, партита, бизнес вечери, приемай покани за рождени дни и събирания. Сега имаш всички шансове да привлечеш късмета на своя страна. Скоро ще получиш интересни предложения.

Ще ти донесат късмет: 10 и 11 май.
Не взимай решения на: 9 май.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не се поддавай на съблазън. Ще можеш да разрешиш всякакви проблеми, но ако започнеш да мамиш, ще сгрешиш. Седмицата предразполага към активна дейност, така че се опитай да планираш дела, които са били отложени за по-добри времена.

Успешни дни: 8, 11 и 12 май.
Негативни дни: 6 май.

РАК 22.06 – 23.07

Не си позволявай да мързелуваш. Много "неясноти", които са имали място в живота ти ще започнат да се изясняват и всичко ще си дойде по местата. Сега разчитай само на себе си. Трябва да си наясно с всички събития и да не изпускаш от погледа си дори и дребните неща.

Бъди внимателен на: 10 май.
Негативни дни: 7 и 8 май.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сега може да си в мрачно настроение, защото няма да усещаш твърда почва под краката си. Опитай се да си намериш занимание, което да ти помогне да се отървеш от негативните мисли. Не е желателно да планираш дейности, свързани със сериозно физическо натоварване.

Успех може да очакваш на: 7, 8 и 11 май.
Бъди внимателен на: 9 и 10 май.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В главата ти може да се появят интересни идеи. Не се колебай да се свържеш с тези, които са в състояние да ти помогнат. Необходимо е да обърнеш внимание на финансовото си състояние и да помислиш как да избегнеш загубите и как да поддържаш стабилност. Периодът е подходящ за срещи с хора, към които храниш топли чувства.

Позитивни дни: 10 май.
Може да те разочароват: 6 и 12 май.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Преди да предприемеш нещо, първо помисли. Сега не трябва да решаваш проблемите със замах. Ако не си уверен в себе си, не пренебрегвай съветите на своите близки и приятели. Погрижи се за здравето си и следвай умереност във всичко.

Късметът ще ти се усмихне на: 11 и 12 май.
Неуспешни дни: 7 и 8 май.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Сега е трудно да се предскаже как ще действаш в дадена ситуация. На едно и също изказване може да реагираш по различен начин, при това да се определи какво е повлияло на реакцията ти е абсолютно невъзможно. Помоли близките хора да бъдат снизходителни към теб през тази седмица.

Благоприятни дни:11 май.
Погрижи се за себе си на: 9 и 10 май.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Значителни промени в живота ти няма да настъпят. Макар че трябва да се отнасяш по-внимателно с хората, с които общуваш. Възможно е някои от тях сега да ти нанесат удар под пояса. Но ако бъдеш внимателен, ще можеш да го предотвратиш. 

Добри дни: 7 и 8 май.
Може да те огорчат: 6, 11 и 12 май.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Сега моментът е добър за професионална дейност и ще можеш да разрешиш много задачи. Не са изключени и нови романтични запознанства. Избягвай само сериозните парични разходи. Не трябва да взимаш и да даваш пари назаем.

Благоприятни дни: 10 май.
Негативни дни: 7 и 8 май.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Седмицата може да бъде напрегната, така че не прави сериозни планове. Ако не искаш да си усложняваш живота, не давай никакви обещания, особено на хора, от които зависиш по някакъв начин. Бъди внимателен и нежен с любимия човек, за да избегнеш караници и разправии.

Успех може да ти донесат: 7, 11 и 12 май.
Бъди внимателен на: 9 и 10 май.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не си заслужава да упорстваш в дейности, които на този етап, не са по силите ти. Не се преуморявай. Седмицата е обещаваща по отношение на любовните дела, забавленията, отдиха и пътуванията. Прояви инициатива, потърси стари приятели и организирай срещи.

Благоприятни дни: 8 и 10 май.
Не много успешни дни: 6 и 12 май.

Джордж Клуни е роден на 6 май 1961 г. в град Лексингтън, щата Кентъки в семейството на тв водещ, който прави всичко възможно да превърне сина си в звезда. И успява!

Превъзходната кариера и чар на Джордж днес са записаи в историята на киното като някои от най-значимите.


More Astro