Следва

Екологично чист нет

Животът е хубав, когато сме здрави

Всеки Weekend се чудиш къде да заведеш малкия малчуган, за да си поиграе, да се забавлява и да се чувства свободен...

Events преди 15 години

Всеки Weekend се чудиш къде да заведеш малкия малчуган, за да си поиграе, да се забавлява и да се чувства свободен сред зелената природа и греещото слънце. Малко е сложно това да се случи в големия град, където батковците са изпочупили всички детски площадки и където няма кой да поддържа мястото.

„Животът е хубав, когато сме здрави" е посланието на един от водещите фармацевтични производители в България "Софарма" по повод 75-годишния им юбилей. Символът на София - Борисовата градина - се превръща в отражение на "Софарма". Защото именно тази фармацефтична компания превърна градината отново в любимо място за теб и твоите деца, като обнови и обезопаси всички детски съоръжения. Сега ти ще си почиваш на фона на птичите песни, гледайки как детето ти си играе.

А през Юни зарадвай малкото си слънчице с куклен театър, празник, забавни игри, приказни герои и подаръци, както и звезден концерт на лятната естрада – всичко това на едно място - в Борисовата градина.

Ако те впечатли излъчваният по националните телевизии от няколко дни имиджовия клип "75 години "Софарма" с едногодишния сладур Божидар, вече не се питай къде е снимано всичко това, пак там - в Борисовата градина!

"Софарма" дължи успеха си на 75 години труд в областа на висококачествените лекарствени продукти и може да се похвали с доверието на пазари в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Да лекуваш не значи само да създадеш хапчета, а хуманно да подходиш към нещата, да сътвориш лек и да поддържаш здрав човешкия организъм, защото „Животът е хубав, когато сме здрави"!

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?