Следва

7 май, вторник - Клои Севини

Много вкусна диета с ягоди с вълшебен резултат /5 до 10 минус!/

Тази вкусна диета е много полезна и за здравето и за външния вид. Вътре във всяка ягодка е заключено истинско съкровище от... 

Health преди 10 години

Тази вкусна диета е много полезна във всички апсекти на красотата. Еднакво важна е за здравия организъм и хубавата сияйна кожа, защото вътре във всяка ягодка е заключено истинско съкровище от микроелементи, които активират производството на колаген, отговорен за еластичността и младостта на кожата.

Ето защо маските с ягоди са на почит. Освен това ягодите се справят отлично и с негативните емоции, само 250 грама на ден - и може да унищожиш зараждащия се стрес.

Основни правила на диетата:

Първо и доста приятно правило е да изяждаш ежедневно най-малко килограм пресни ягоди.

Второ – консумиране само на храни с ниско съдържание на мазнини, по-малко тестени храни, а кафето и силния чай се заменят с плодови напитки, кисело мляко, минерална вода, билкови отвари и пресни сокове.

За диетата с ягоди е предвидена една и съща закуска. В продължение на няколко дни, сутрин трябва да се наслаждаваш на ягоди (пълна чаша). Може да добавиш филийка пълнозърнест хляб и малко парче сирене; чаша нискомаслено кисело мляко или 5 супени лъжици извара с ниско съдържание на мазнини.

Примерно меню в продължение на пет дни

Първия ден на обяд се консумират 250 грама ягоди, 1 краставица и 1 домат (задължително пресни), 150 грама варено пиле, напитка от позволените. За следобедна закуска – плодова салата в състава, на която влиза и чаша ягоди. За вечеря, няколко сварени картофи, зеленчукова салата с лимонов сок и зехтин, плюс чаша ароматни ягоди.

На втория ден от диетата обядът се състои от извара с ягоди и зеленчукова супа. В следобедните часове се хапва коктейл от ягоди и кисело мляко. За вечеря – варена риба с няколко листа маруля, печени чушки, тиквички.

На третия ден от диетата: чаша ягоди + салата краставици + кюфтета от телешко месо, сок. Следобедна закуска – смузи, приготвено с нискомаслено кисело мляко или обезмаслена сметана. Може да се добавят и други сезонни плодове и мед. За вечеря: омлет със спанак и зелен лук и отново любимите ягоди.

На четвъртия ден от диетата за обяд: 2 парчета ръжен сухар, смес от извара, ягоди, мента и авокадо, 150 мл йогурт. В следобедните часове една порция ягоди с крема сирене. Салата от цвекло, моркови, краставици, варено пиле - за вечеря. И, разбира се 250 грама ягоди.

Супа от карфиол, чушки и целина се приготвя за обяд на петия ден от диетата. В зеленчуковия бульон може да се добавят и гъби. Ягоди, разбира се. Може да се направи порция плодова салата. Следобедните часове – разбити ягоди в блендер с нискомаслено мляко. Вечеря – пилешки хапки + маруля + ягоди (250 г) с две чаени лъжички мед.

Резултатите от тази вкусна диета са наистина невероятни. Само за 5 дни може да се стопят 5-10 излишни килограми, при това не се налага да гладуваш и да се ограничаваш.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.