Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изключителни жени в красиви рокли се събраха на откриването на Dolce&Gabbana бутик на 5-то авеню

Дългогодишни музи на двамата братя по оръжие, както и техни емблематични лица от рекламни кампании, звезди...

All fashion преди 10 години

Вечерта на 4 май, събота, най-голямата търговска улица в света на луксозната мода, Пето авеню, беше осветена от триетажния монумент, наречен новия бутик на Dolce&Gabbana, в който като в арт инсталация се разхождаха красиво облечени хора и знаменитости.

Посрещнати с традиционно италианско гостоприемство, с различни видове маслини и морски деликатеси, изключителни жени и мъже от света на модата и изкуството обиколиха огромното пространство на номер 717, за да го благословят с успех и почести, облечени от главата до върха на пръстите си в Dolce&Gabbana.

Дългогодишни музи на двамата братя по оръжие, както и техни емблематични лица от рекламни кампании, звезди от киното и музиката, приятели на италианското дуо бяха сред специално поканените да усетят първи атмосферата на погаленото с разкош място.

Червена рокля от дантела за приятелката и талантлив стилист Джована Баталия, елегантни костюми с разпознаваемите кадифени сака за синовете на топ модела Стефани Сиймор, рокля в резедаво-бяло райе за поп певицата Кайли Миноуг, сиво манто и мини рокля за Клои Севини, рокля с рицарски принт за Палома Фейт и цялата колекция пролет-лято 2013 оживява върху прекрасни жени и мъже.

Гвоздеят на вечерта - изключително изпълнение от известния тенор на Metropolitan Opera Матю Поленцани и сопраното Ели Ден, включваше и изпълнения на велики произведения от италиански класици, сред които арии от оперите Риголето, Турандот, Травиата.

Истински празник, посветен изцяло на Италия, се оказа оазисът на вечерта в огромния мегаполис Ню Йорк:


Бианка Брандолини


Клои Севини


Палома Фейт, Констанс Яблонски и Джована Баталия с Доменико Долче и Стефано Габана


Емилиа Кларк


Ерин Хедертън и Харли Виера-Нютън


Джована Баталия, Дерек Бласбърг и Бианка Брандолини


Стефани Сиймор със синовете си Хари и Питър Брант


Майка и Дъшеря - Джулия и Карин Ройтфелд




Питър, Хари и Доменико Долче с Лорън Санто Доминго


Стефано и Доменико с Кайли Миноуг


И с Жизел Бюндхен, дългогодишно тяхно лице


Бутикът...










 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.