Следва

Продуктите на май - Най-доброто на козметичния щанд. Част 2

Manicure, Mon Amour! Спечели цели 12 разкошни нови цвята за ноктите в страхотната игра на ViewSofia и OPI

Маникюрът е голямата ни слабост, която заслужава перфектно отношение. Ние, разбира се, го получаваме от...

Nails преди 10 години

Следването на бюти тенденциите е истинска страст за нас. След като се погрижим за кожата си, а после и за устните, които боядисваме с ярко червило, идва ред и на ноктите. Маникюрът е голямата ни слабост, която заслужава перфектно отношение. Ние, разбира се, го получаваме от OPI. А за да стане всичко още по-хубаво, те ни дадоха и свобода, в която главните роли се изпълняват от нас самите. Говорим за новата игра на ViewSofia и OPI, която е повече от страхотна.
 

За да участваш е необходимо да направиш маникюра си перфектен, а после да го снимаш и изпратиш на познатия e-mail: [email protected]  заедно с трите си имена, адрес и телефон за обратна връзка. Ще трябва и да ни изпратиш дори само едно изречение, в което да споделиш защо точно такъв маникюр си избрала. За нас няма значение дали самата ти си направила ноктите си, приятелката ти, съседката или професионалист в студио. Също така е без значение какъв е- френски, с декорация или без, пастелен, или изненадващ.


Снимките на най-красиво справилите се майстори или притежателки на маникюр, ще се публикуват във View Sofia, а най-добрият след гласуване ще спечели цели дванадесет нови лака за нокти в пълната колекция Euro Centrale от OPI.


Всички мечтаем за лаковете на OPI, които през сезон пролет/лято 2013 са прелестни и много вълнуващи. Колекция Euro Centrale от OPI може да ни разтопи от удоволствие с истинския микс от блестящи металически оттенъци, игриви ярки нюанси в зелено, с цвят на вода или в розово или кремавото синьо и индиго, а също и среднощни отблясъци, а дори и цвета на патладжан.





“Чехия, Унгария, Полша и Румъния формират вълнуваща, нова модна гореща точка на картата на Европа.” обяснява Сузи Вайс – Фишман, вице президент и артистичен директор на OPI. „Посещавайки тези страни ще видите готически църкви редом до ярки стенни графити, маркирайки два коренно различни естетически свята.” Тази смесица от ново и старо, беше видяна и на модните подиуми по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Където класическите стилове бяха преоткрити чрез нови силуети и щампи.


И така, чакаме те от днес до 29 май, когато ще събираме всичките ви предложения и ще публикуваме най-добрите на страниците си, а на 3 юни ще обявим най-добрите, от които след гласуване ще се избере  печелившият - именно този с най-много гласове!
 

More Nails