Следва

Мирослава Дума и Оливия Палермо в проекта L`Icona на Salvatore Ferragamo

"Тази вечер аз съм хубава". Кой спечели парфюм Elie Saab в играта на ViewSofia

Преди месец те призовахме да ни направиш част от подготовката си, своята или на близък до теб човек...

All fashion преди 10 години

Преди месец те призовахме да ни направиш част от подготовката си, своята или на близък до теб човек, за баловете тази пролет. Малко рокля, част от обувка, ревера на страхотния костюм, гривната, новото червило, или всичко заедно, или просто думите за това как се подготвяш, какво преживяваш, защо то е важно и ценно за теб трябваше да достигнат до нас, за да ни потопят в тази неповторима атмосфера, а ние в замяна обещахме да завършим цялата тази приказка с първокласен аромат предоставен от "Нотос България".

Защото в моменти като този и в аромати като този, който решихме да дадем, а именно великолепния нов аромат на Elie Saab, има много общи неща, но най-хубавите са, че и двате са уникални, незабравими и несравними с нищо.

Избрахме четирима читатели, които ни показаха как изглежда красотата в техните очи, и с огромно удоволствие им подаряваме по една опаковка от чувствения и богат парфюм Ели Сааб. Ето кои са те...

Ива Георгиева



Яница Бойкова



"Здравейте! Пише Ви, 
Яница Тодорова Бойкова от Варна. Тази година ми предстои един много вълнуващ момент в живота, моят абитуриентски бал. Макар голяма част от хората да смятат, че баловете са момент на излишна показност и ненужно харчене на пари, според мен това е нещо повече от "перчене" и "издокарване"...Тук е моментът да покажем стила си, балните костюми и рокли са нашата униформа с която встъпваме в битка с живота. Макар всичките приготовления да продължават месеци наред за една единствена вечер, която вероятно ще мине като на сън, за всяко едно момиче е изключително приятен момент в който всички около нея се грижат за това тя да изглежда като "Кралица на бала"...

Изпращам Ви една не много добра снимка на любимият ми фрагмент от моята разкошна рокля. Тя е в цвят пепел от рози със златна дантела по бюстието и талията. Изработена е от италианска коприна и е закупена от бутик Джулия Контогруни във Варна. Силуета и е тип русалка, но е с пеплум в талията. Гърба на роклята слиза малко над кръста и е захванат с нежна копринена панделка, която имитира преплитането на корсет. Надявам се моята рокля да внесе чувство за красота у Вас, така както радва мен всеки път когато я погледна, в очакване на балната вечер... X.O.X.O"

Магдалена Господинова





"Казвам се Магдалена Господинова и тази година ще завърша ЕГ "Иван Вазов", гр. Пловдив. Любимият ми акцент от тоалета за бала ми тази година несъмнено са убийствените токчета Bershka. Защо точно те? Много е просто - те са произведение на изкуството, което те оставя без дъх. Влюбих се в тях от пръв поглед и съм изключително щастлива, че ги имам в гардероба си."

Деница Парнева



"Това е снимка на прическата ми за бала. Не е от типичните прически, но смятам, че е красива."


Честито на печелившите! Очакваме да се свържат с нас на познатия мейл [email protected] до 22 май, за да разберат как да получат своите награди.

 


Бел. ред: В момента в двата магазина Sephora в София тече анимация на Elie Saab Le Parfum EDT, на която клиентите могат да получат подробна и професионална информация за ароматите на дизайнера, също така при покупка да получат и специални изненади. Струва си за тези, които не познават парфюмите на големия майстор на бални рокли - те са еднакво добри.
 

More All fashion