Следва

Бащи и деца: Дейвид Бекъм и Орландо Блум

Лорин Хил влиза зад решетките

Хип-хоп певицата и носителка на "Грами" е осъдена на три месеца затвор за укриване на данъци...

People of art преди 10 години

Хип-хоп певицата и носителка на "Грами" Лорин Хил влиза в затвора, осъдена на три месеца за укриване на данъци.

След излежаването на присъдата бившата вокалистка на "Фюджийс" ще прекара още три месеца под домашен арест и девет месеца под наблюдение. Хил ще трябва да заплати и глоба от 60 000 долара.

Миналата година Лорин Хил се призна за виновна по три обвинения в укриване на данъци върху приходи от над 1,8 милиона долара, получени в периода между 2005 и 2007 г. Певицата бе изправена пред заплахата от три години затвор.

Хил обясни, че е пропуснала да плати данъците заради натиска, на който е подложена като записващ артист, докато същевременно отглежда шест деца.



Преди произнасянето на присъдата изпълнителката вече е платила над 900 000 долара от задълженията си. Певицата дължи още 285 000 долара лихви и глоби.

Адвокатът на Лорин Хил, Нейтан Хохман, е заявил, че решението на съдия Маделин Кокс Арлео за тримесечна присъда, вместо исканите от прокурорите 36 месеца, е справедливо. Съдия Арлео е посочила чистото съдебно минало на Лорин Хил, шестте й деца и изплатените отчасти задължения като смекчаващи присъдата фактори.

Хил трябва да влезе в затвора до 8 юли. Адвокатът й е поискал певицата да излежи присъдата си на място в близост до дома й в Ню Джърси, пише ''Всеки ден''.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра