Следва

Светлана Терзиева-Сесил - "Продължавам да си знам цената и цената на онова, за което трябва да платя"

Бащи и деца: Дейвид Бекъм и Орландо Блум

Умиляваща гледка, на която няма насищане. Както се казва, това е едно от трите неща, които можем да гледаме...

People of art преди 10 години

Умиляваща гледка, на която няма насищане. Както се казва, това е едно от трите неща, които можем да гледаме безкрайно, заедно с горящия огън и водата, а именно татковци с дечица.

Още по-добре ако са знаменити и красиви, а бебоците им са в оная велика възраст, в която са най-сладки.

Ето я и днешната двойна порция от това удоволствие. Дейвид Бекъм на разходка с дъщеря си Харпър и Орландо Блум с Флин.

И така, докато Миранда Кер се разхождаше в края на миналата седмица по червения килим на бала на Института по костюма в Мет, Ню Йорк, нейният красавец Орландо Блум прекрасно прекарваше времето си с техния двугодишен син Флин в дома на семейството в Лос Анджелис. Папараците са хванали загрижения баща, излязал на разходка със сина си, който пък е повече от готин с акулската шапка на главата си.











В това време, на другия континент още един звезден татко се оказва на мила разходка с детето си. Дейвид Бекъм не води бебето за ръка като жена си Виктория, не го и гушка като събрата си по бащинство Орландо, а снима елегантната в розовия си топ без ръкави и с рязана бродерия Харпър до безкрай.

Харпър, изглежда, има свое собствено мнение да това как трябва да се открива света и какво значи самостоятелност, като по всичко е видно, че татко й почти бяга, за да я догони по лондонските улици.



 



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра