Следва

Мода от червения килим - Sex and the City: The Movie

Мероприятие с Versace

All fashion преди 15 години

Рокля от бяло жарсе, нежно бродирана със сребърни нишки яка – тоалет от колекция есен-зима 2008 - това беше изборът на певицата Джанет Джексън на едно от светските й представяния, а именно благотворителната акция на Музея за Художествени Костюми Метрополитън.

Обувките на певицата бяха от същата колекция – сребриста платформа със сребърни катарами. А за бижутата също не изневери на марката - диамантени обеци и огърлица от колекцията бижута на Версаче.

Актьорът Мат Дилън бе облечен със смокинг с остри ревери, бяла риза и черна копринена вратовръзка от настоящата колекция пролет-лято 2008 на Версаче.
Актрисата и модел Моли Симс носеше рокля от жълто жарсе с дълбоко изрязан гръб, както и обувки с токчета в нежен червен цвят.

Джърмейн Дюпри, рап изпълнител и продуцент, беше с класически смокинг с две копчета, както и бяла риза с черна копринена вратовръзка.

А редактоката на Vogue Вирджиния Смит предпочете ефирна, зелена, копринена рокля без презрамки и с драперия в горната част. Допълнение към роклята бяха златни сандали и златна вечерна чантичка с детайл от скъпоценен камък.
Класическият смокинг на автомобилния състезател Джеф Гордън бе съчетан с бяла риза и черна, копринена вратовръзка.

Моделът Изабел Фонтана беше с дълга, черна, вечерна рокля от шифон. Моделът от колекцията на Версаче е с дълбоко изрязан гръб и детайли от пайети на гърдите. В комбинация бяха избрани черни сатенени сандали със златисто-кафяви сатенени катарами.

Състезателят по поло Рикардо Мансур също беше облечен от колекцията на Версаче - смокинг с черна риза, черна вратовръзка с ръчна бродерия.
Дизайнерът Патрик Робинсън носеше страхотния смокинг с две копчета от колекция пролет-лято на Версаче, както и бяла риза с класическата черна, копринена вратовръзка.

Моделът Жизел Бюндхен беше с рокля в нежен червен цвят от колекция есен-зима 2008. Във Версаче актрисата и модел Амбър Валета изглеждаше така - рокля от колекцията пролет-лято 2008 в бляскав, светло-червен цвят, дълбоко изрязан гръб и обемен детайл на рамото. Тоалетът бе допълнен от обувки с ток в цвета на роклята.

Това бяха част от гостите по време на благотворителната акция на Музея за Художествени Костюми Метрополитън, която се проведе преди няколко дни, ръководена от Анна Уинтър - главен редактор на списание Vogue (САЩ). Самата Донатела Версаче бе една от домакините.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.