We love: Красивата колекция на Ellery пролет-лято 2013/14

Ким Елъри се казва жената, която стои зад измислянето и създаването на безкрайно красивите модели от...

Ким Елъри се казва жената, която стои зад измислянето и създаването на безкрайно красивите модели от колекцията на австралийския Ellery, показани по време на Седмицата на модата в Сидни преди месец, и оставили трайни следи в умовете ни.

Изключителен баланс между супер фешън неща с елемент на недостъпен лукс и свежарска, много младежка идея на дизайна, който в резултата е поетично авангарден, но предимно нежен и изтънчен.

Ким показва колекциите си на Mercedes-Benz Fashion Week от няколко сезона, където можем да наблюдаваме прелестната еволюция на бранда й, който за сезон пролет-лято 2013/14 е с определен афинитет към вълшебните коктейлни рокли. Изключителни кройки и силуети и огромни цепки се разхождат по подиума на славата и омагьосват с красивото си внушение.

Ако имахме бал този май, щяхме да изберем роклята ни да е като тази, която облича Хане Габи в черно и златно, или нещо в бяло с дантелена глазура, защото това съвършенство би паснало прелестно на младостта на 18-годишните.

И благодарение на zanita, фотограф и блогър, можем да се насладим на чудната фотографска интерпретация на ревюто на Ellery, илюстрираща усещането за жена в колекцията с невероятни фото ефекти.
А самата колекция - в галерията горе!
 

Коментари: 2

K
Kris (2013/05/09 / 20:08)
Супер е, мега шантаво. И на мен ми харесва много.
V
Vintage queen (2013/05/09 / 18:52)
Страшно ми харесва!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia