Следва

Иън Сомерхолдер и Нина Добрев - разделени!!!

Емануела напусна "Къртицата"

След като се забърка в не един скандал с другите участници Емануела бе номинирана от зрителите...

People of art преди 10 години

След като се забърка в не един скандал с другите участници в "Къртицата", Емануела бе номинирана от зрителите и се изправи в съревнование срещу съотборничката си Марияна, което загуби.

Марияна бе номинирана от съотборниците си в "Къртицата", тъй като изхарчи 3000 лв. от общите пари на групата, за да посети мач на Ботев Пловдив. На косъм от номинация се размина Марина, която бе посочена от рапъра 100 кила, като негов 100-процентов фаворит за предател в базата и за пръв път бе заподозряна от много други участници.

Марияна и Емануела се изправиха една срещу друга на тест, който определя кой според тях е Къртицата. Двете имаха равен брой верни отговори, като не бе обявен точният им брой. Емануела обаче бе отговорила по-бавно и отпадна.

Разразилият се скандал между фолк певицата и 100 кила предизвика бурни реакции срещу него. Той бе предизвикан от съпруга на Емануела на дуел, а бившият му ментор Мишо Шамара го обяви за лъжец и измамник и заяви, че случката, в която 100 кила спасява давещо се момиче, не е вярна, тъй като то било спасено от колегата му Конса. Емануела многократно обясни, че изпълнителят на "Аз съм 6" е от ромски произход, но Мишо Шамара уточни, че той е арменец.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра