Следва

Владо Береану е новият партньор на Миглена Ангелова

Животът като кабаре

Това са трите очарователни дами от Сентиментал Суингърс, които в момента вървят по следите на...

Music преди 10 години

Пеят, докато отиват да репетират хореографията за специалната съботна вечер на 18 май. Танцуват, докато обсъждат декорите на предстоящото събитие. Обмислят всеки детайл. Мечтаят наистина да възродят музикалната култура от първата половина на 20 век.

Това са трите очарователни дами от Сентиментал Суингърс, които в момента вървят по следите на кабарето и неговите златни години. На 18 май Вера, Деси и Рони ще празнуват рождения ден на Sofia Live Club с един вълнуващ спектакъл, заедно с техните вдъхновители от Михаил Йосифов Секстет. Стартът на цветната вечер е от 22:30.

За една нощ Sofia Live Club ще се преобрази в истинско кабаре с впечатляващата сценография на Ева Вентова. В клуба на 18 май ще има само 50 седящи места с пекрасна видимост, а за всички останали гости – голямо пространство за танци, с музиката от емблематични за стила мюзикъли и филми.

Конферансието - актьорът Данаил Обретенов, ще ви отведе назад във времето на бурлеск-спектаклите, с екстравагантните си превъплъщения. Той ще бъде ваш гид в музикалното пътешествие, което предстои, а специалната хореография е в ръцете на Ани Тодорова-Дамова.

За пълното пресъздаване на атмосферата в едно кабаре от златните години на този жанр и от първите френски клубове, посветени на него, Сентиментал Суингърс ще разчитат и на публиката си. Препоръчителният дрес-код е от 20-те и 30- те години на 20-ти век.

Всеки, който желае да завърши своя стайлинг подобаващо, е поканен в 20.30 часа в клуба. Тогава се отварят вратите на кабаретния будоар PHIBA, където фризьори, вдъхновени и водени от артист-коафьора на Сентиментaл Суингърс - Десислава Гроздева, ще подарят на желаещите ретро прическа, стилизирана с най-високия клас професионална козметика за коса - АLTERNA.

Билети за кабаретното шоу на Сентиментал Суингърс:

- 12 лв. (на предварителна продажба от касите на Еventim или онлайн на Eventim.bg)
- 15 лв. на място преди спектакъла
- 50 лв. седящи места & комплимент (от касите на Еventim или онлайн на Eventim.bg)
 

More from View Sofia

More Music