Следва

Зайчета и цвят на лайм в новата колекция на KNAPP

Кой спечели секси джинси Fornarina от играта на ViewSofia

Насладихме се на 308 страхотни комбинации, сред които такива, от които...

All fashion преди 10 години

Поканихме те да стилизираш чифт секси джинси Fornarina с един от останалите продукти на марката (които ти показахме тук) и ти ни показа, че за въображението няма граници.

Насладихме се на 308 страхотни комбинации, сред които такива, от които наистина останахме очаровани и нямаше как да не изпълним обещанието си, а именно да подарим прекрасни джинси от новата колекция на Fornarina Perfect Shape*, които не само, че са практични и удобни, но и правят фигурата перфектна.

Възможността да притежава красивия чифт и да го разходи обут върху себе си спечели honey bi, която стилизира своя избор така: Зелени джинси, топ AGATHE, wedges SAND BONE и една голяма победителска усмивка за разходката в ранния следобед! Топка сладолед mint cookies`n cream и без яке, защото е твърде топло напоследък. Lovelyy...



Нека honey bi се обади на редакционния ни телефон 02 / 489 69 97 до 17 май, за да й разясним начина на получаване на наградата.

Честито!



*FORNARINA PERFECT SHAPE® - Изработена да отговаря на изискванията за външен вид и функционалност, FORNARINA PERFECT SHAPE е в състояние да запази кройката непроменена, през целия ден. Като допълнение към това , тази линия цветни деними има и изключителен оформящ и повдигащ ефект.

Продуктът е изработен от материята, която предоставя максимален комфорт , който не се поддава нито на времето, нито на износване и безотказно се придържа към силуета. Максимално възстановяване на формата за перфектна форма през целия ден.

FORNARINA PERFECT SHAPE е резултат от „ноу-хау” придобит от деним стиловете на Fornarina, в процес, белязан от повече от десет години проучвания, както и технологията RECALL IN SHAPETM на ISKO, дългогодишен партньор, специализиран в тъканите и най-добрият играч във високотехнологичните третирания.

RECALL IN SHAPETM е специален патент, предназначени за тази цел от Isko за да получите два пъти по-голяма еластичност в сравнение с всяка друга улта-разтеглива тъкан на пазара.

Представена в тринадесет версии, новата ултра-тънка кройка EVA варира от тъмносиньо до светли нюанси и до седем оригинални и ярки цветни версии, като зелена ябълка, праскова или темперни цветове като кафяво и чембрей.

Специални детайли със златно покритие при персонализирането на копчетата и логото, изчистени износвания, семпли линии, средна талия и свежа цветова палитра, новата колекция твърдо определя дамата на Fornarina – с въображение, женствена и модерна, бляскава и все по-съсредоточава върху стойностните продукти.

Fornarina бележи още една стъпка към иновациите, в проект, който се фокусира върху функциите на дънките Fornarina като например кройката, материите с най-добро качество и значението на третиранията, за най-женственото ново поколение дънки.

 

More All fashion