Следва

Маски с магданоз за здрав и слънчев вид

Здравей, Слънце! Привет, Здравословен тен! Bioderma ни пази!

Bioderma са ненадминати не само по качество на продуктите, но и в организирането на приятни срещи, където в...

Body преди 10 години

Bioderma са ненадминати не само по качество на продуктите, но и в организирането на приятни срещи, където в компанията на прекрасни дами се представят нови продукти.

Козметичната марка отново ни убеди във всичко това в четвъртък, когато в уютната атмосфера на новия хотел Sense hotel, на кафе, фреш и здравословни сладки, бяха представени новите продукти от серията за слънцезащита.

Срещата премина под мотото „Поздрав към Слънцето”, което за съжаление точно тогава се беше скрило зад тъмните и дебели облаци. Каузата си е кауза и екипът на Bioderma остана верен на подготвената програма и след като отпихме първите си глътки кафе, прекрасни дами, сериозни професионалисти, представиха трите продукта, които несъмнено влизат в козметичните ни продукти това лято.



Истински се радваме на слънцето с Photoderm MAX Ultra-Fluid, с който предпазваме лицето си от вредните UV лъчи, сухото олио Photoderm BRONZ, с което придобиваме здравословен секси загар и накрая, като перфектен завършек - млякото за тяло Photoderm Apres-soleil, което прилагаме след излагане на слънце и с което кожата е по-хидратирана. Освен това, млякото облекчава и ускорява регенерацията на кожата, уязвима на вредното въздействие на слънчевите лъчи и забавя процеса на белене на кожата и удължава тена. В грижата за кожата, изложена на слънце, много важен аспект е здравето на детето - слънцезащитният спрей с очаквано висок фактор 50+ предпазва съкровището от всички вредни лъчи и осигурява спокойствието, от което една майка се нуждае, по време на семейната ваканция.


И отново Bioderma ни доказа, че мислят оригинално и са перфектни във всичко. За да отдадем почитта си към Слънцето по най-добрия начин, специален гост на сутрешната среща беше йога инструктор от Индия. Тя показа как в 12 стъпки да поздравим слънцето и да получим нужната ни доза витамин D. На тематични оранжеви постелки, всички гости се включиха в забавни и полезни йога упражнения.



Заредени, освежени и пълни с енергия, допихме кафето си и си поговорихме колко е важно да бъдем защитени, от иначе обожаваното слънце.
 

More Body