Следва

Изобилие от цветове в новата колекция очила на KWIAT

Нашето момиче Креми Оташлийска с ревю за Chanel и look book за Diesel

В чудно хубавата колекция за Chanel, която отново интерпретираше легендарни Коко-изобретения, веднага разпознахме...

All fashion преди 10 години

Прекрасната наша Кремена Оташлийска, на много младите, но не и неопитни 17 години, върху която виждахме рокли на Valentino, Dolce&Gabbana, FENDI, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Balenciaga, Chanel, носеше круизните майсторства на Карл Лагерфелд само преди дни на грандиозното дефиле в Сингапур за сезон Resort 2014.

(Виж цялото ревю тук >>)

В чудно хубавата колекция за Chanel, която отново интерпретираше легендарни Коко-изобретения като туидения костюм и черната рокля, веднага разпознахме силното присъствие на Оташлийска сред отбрани модели, за което потвърдиха и от модната агенция на българката - Inter Model's.

Ексклузивната новина, дошла с тази за дефилето на Chanel, e, че Карл Лагерфелд лично снима Кремена за Chanel Dossier, снимките за което още не са излезли официално, но показваме част от тях зад кадър.









Последните няколко седмици, оказва се, са много динамични и ангажирани за хубавата Кремена, която освен шоуто на Карл, само за дни добави нов успех в портфолиото си като засне look book-a за Diesel Black Gold.







С повече от 53 ревюта за най-добрите в модния бранш, силни рекламни кампании и фотосесии за за списания като AnOther, Numero, V, W , Vogue, Кремена и нейната световна кариера само могат да ни радват, браво на страхотния модел!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.